Θέμα χρόνου να βρει το ρυθμό του

Θα ήταν ποδοσφαιρικό παράδοξο να συνέχιζαν οι παίκτες του Ολυμπιακού από το σημείο που σταμάτησαν στο 2018. Η 20ήμερη διακοπή επηρέασε το σύνολο του Μαρτίνς. Λογικό. Αν και είχε τον έλεγχο του αγώνα στα «Πηγάδια», δεν κατάφερε με το παιχνίδι του να προκαλέσει ασφυξία στην Ξάνθη, η οποία ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Πάντως, όσο κυλούσε ο χρόνος, οι ποδοσφαιριστές του Πορτογάλου τεχνικού πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Απόδειξη
πως χρειάζονται χρόνο για να μπουν και πάλι σε ρυθμό αγώνων. Βεβαίως δεν υπάρχει πολυτέλεια χρόνου, αφού στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο κυνήγι του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ, φιλοδοξώντας να υπερκαλύψει τη διαφορά των 8 πόντους που χωρίζει τις δύο ομάδες στο δεύτερο μισό της περιόδου.

Ίσως αυτό το παιχνίδι με την Ξάνθη για το κύπελλο να ήταν μία πρώτη τάξεως ευκαιρία προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς να επιστρέψουν στην πραγματικότητα μετά τη χειμερινή διακοπή διαρκείας. Παρεμπιπτόντως, το τελικό αποτέλεσμα (0-0) τους δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον προημιτελικό γύρο, στη ρεβάνς του Φαλήρου σε δύο εβδομάδες.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο χειρισμός του Γιώργο Μασούρα από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Του έδωσε αμέσως χρόνο συμμετοχής. Για πρώτη φορά ενεργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο με μεταγραφικό απόκτημα, αφού συνήθως προτιμούσε να δουλέψει μαζί του σε πολλές προπονήσεις, πριν του δώσει τη δυνατότητα να κάνει το ντεμπούτο του.

Προφανώς και είδε στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών έναν ποδοσφαιριστή πανέτοιμο για να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της ομάδας του Πειραιά. Έχει πολύ καλή γνώμη για τις ικανότητές του. Και περιμένει άμεσα βοήθεια από τον Μασούρα στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού, αλλά και λύσεις στο σκοράρισμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα