Θέλει να τους τονώσει ψυχολογικά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού, εν όψει του ντέρμπι τίτλου με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας, στην κοπή της πρωτοχρονικάτικης πίτας, η οποία θα γίνει στις εγκαταστάσεις
του Ρέντη. Ο μεγαλομετόχος του Ολυμπιακού θέλει να ταξιδέψει η αποστολή της ομάδας του, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη Θεσσαλονίκη, για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Από εκεί και πέρα, ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει εντός της ημέρας να μάθει το αν μπορεί να υπολογίζει στον Ομάρ Ελαμπντελαουί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Νορβηγός μπακ έχει λίγες πιθανότητες να δώσει το “παρών” στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στον οπίσθιο μηριαίο. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα της ομάδας του, τους παίκτες οι οποίοι ξεκουράστηκαν στην ισοπαλία 3-3 με τη Λαμία για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος. Η προετοιμασία για το ντέρμπι της Τούμπας θα ξεκινήσει την Πέμπτη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καταστρώνει ήδη τα πλάνα του.
Keywords
Τυχαία Θέματα