Τα κέρδη από τη Λαμία

Ήταν αναμενόμενο. Ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε ξανά σε εκτεταμένο rotation στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο με τη Λαμία. Ήθελε να προφυλάξει όλους όσους σκοπεύει να τους έχει στο αρχικό σχήμα του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Απολύτως λογικό...

Όσοι ήταν στην ενδεκάδα του ματς στη Φθιώτιδα –Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας,
Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ντίας, Μασούρας, Σολδάνο και Χασάν- λογικά δε θα παίξουν από την αρχή κόντρα στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Οι Κούτρης και Γκερέρο που πέρασαν ως αλλαγή στη Λαμία, πιθανότατα θα είναι την Κυριακή στην ενδεκάδα, μαζί με τους Σα, Τοροσίδη, Σισέ, Βούκοβιτς, Γκιλιέρμε, Νάτχο, Ποντένσε, Φορτούνη και Χριστοδουλόπουλο.

Τώρα, το τελικό 3-3 στη Λαμία, δίνει στον Ολυμπιακό προβάδισμα πρόκρισης στον ημιτελικό γύρο. Αλλά έως την ρεβάνς στα τέλη του μήνα, οι «Πειραιώτες» έχουν να ανέβουν… Γολγοθά, με δύο ντέρμπι (ΠΑΟΚ και ΑΕΚ), καθώς και τα παιχνίδια με την Ντιναμό Κιέβου στη φάση των «32» του Europa League. Οπότε, το κύπελλο φεύγει τώρα από το μυαλό τους.

Πλέον, στο κάδρο υπάρχει μονάχα το ντέρμπι της Τούμπας. Τα κέρδη από τη Λαμία είναι η εξαιρετική παρουσία, τόσο του Σολδάνο (δύο ασίστ, ένα γκολ) όσο και του Ζιλ Ντίας. Αλλά και ο Γιώργος Μασούρας βοήθησε σημαντικά. Τρεις από τις πέντε μεταγραφές του χειμώνα «φώναξαν» στον Μαρτίνς πως μπορεί να τους υπολογίζει στα πολύ δύσκολα της σεζόν που πλησιάζουν. Αυτά είναι τα μεγάλα αγωνιστικά κέρδη του Ολυμπιακού από το ματς στη Λαμία. Για αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος.
Keywords
Τυχαία Θέματα