Θέλει να φύγει με αποτέλεσμα από τη Νορβηγία

Ο Άρης θέλει ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο του ματς με τη Μόλντε, προκειμένου να έχει το πάνω χέρι, εν όψει της ρεβάνς των δυο ομάδων στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (20:00). Οι “κίτρινοι” θα αγωνιστούν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, χωρίς τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο τους, λόγω της τιμωρίας που επιβλήθηκε στον Έλληνα τεχνικό από την UEFA. Ένα από τα στοιχεία που προβληματίζει τον Έλληνα τεχνικό είναι ο συνθετικός χλοοτάπητας του γηπέδου της νορβηγικής ομάδας, τον οποίο δεν
έχουν συνηθίσει οι παίκτες της ομάδας του.

Ο Παντελίδης αναμένεται να παρατάξει τους “κίτρινους” με 4-2-3-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Κουέστα θα καθίσει στην εστία, με τους Ροζ και Βέλεθ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Κόρχουτ και Σούντγκρεν θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Μπάσα και Ματίγια να είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι των “κίτρινων”. Οι Φετφατζίδης, Λάρσον και Ντιγκινί θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η νορβηγική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με τους: Κράνινξ, Χάραλντσαϊντ, Μπιόρνμπακ, Γκάμπριελσεν, Χάουγκεν, Χουσαΐν, Άουρανες, Όμο, Χέσταντ, Έικρεμ και Τζέιμς. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μαουρίτσιο Μαριάνι (Ιταλία).
Keywords
Τυχαία Θέματα