Έτοιμη για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κραϊόβα εκτός έδρας και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στα play off του Europa League (19:15). Οι “κιτρινόμαυροι” βλέπουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ως μια καλή ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη και να μετατρέψουν τη ρεβάνς της Αθήνας, σε τυπική διαδικασία. Ο Μιγκέλ Καρντόσο αναμένεται να παρατάξει
την ομάδα του με 4-2-3-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί με τον Μπάρκα στην εστία και τους Βράνιες και Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας. Οι Χουλτ και Παουλίνιο θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σιμόες και Σιμάο να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Βέρντε, Ζεράλδες και Μάνταλος θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Λιβάγια στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Κλωναρίδης, αντί του Κροάτη επιθετικού.

Από την άλλη πλευρά, η ρουμανική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με 4-3-3 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Πιλιατσέρι στην εστία. Οι Άκα, Κέλιτς, Μάρτιτς και Μπαντσου θα είναι οι τέσσερις της άμυνας, με τους Τσικαλντάου, Ιβάνοφ και Ματέι να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι Βαταζέλου, Μπαρμπούτ και Ρομάν θα είναι οι τρεις της επίθεσης. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντένις Χίγκλερ από την Ολλανδία.
Keywords
Τυχαία Θέματα