Το άξιζε και το πήρε

Στα χαρτιά ήταν το αουτσάιντερ, αλλά στον αγωνιστικό χώρο που είναι «καθρέφτης», έγινε το φαβορί. Ο Ολυμπιακός δε φοβήθηκε το ματς στο Φατίχ Τερίμ και δικαιώθηκε, έστω κι αν στο τέλος πήγε να πετάξει στα σκουπίδια την προσπάθεια 90 λεπτών. Με συνέπεια και προσήλωση στην άμυνα, ακόμα και από παίκτες που δεν είναι το δυνατό τους σημείο, Ποντένσε-Βαλμπουενά, η ομάδα του Μαρτίνς ήλεγχε το ρυθμό από το ξεκίνημα και ήταν σαφές πως μόνο από δικά της λάθη θα μπορούσε να κινδυνεύσει, βάζοντας τους Τούρκους στην περιοχή
της.

Οι πολλές στημένες μπάλες της Μπασάκ βρήκαν έτοιμους τους Σεμέδο-Μεριά, χώροι υπήρξαν ελάχιστοι για αιφνιδιασμό στο ανοιχτό γήπεδο και το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πάγωσε το «κρύο» έτσι κι αλλιώς τουρκικό γήπεδο. Γκολάρα με το κεφάλι από τον σούπερ και χθες Μασούρα, 0-1 και πλέι οφ ερχόμαστε. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Μαρτίνς, ο οποίος στις αποκλειστικές δηλώσεις του στα κανάλια novasports, είπε ότι όφειλε ο Ολυμπιακός να ψάξει δεύτερο γκολ στο τέλος με παίκτη παραπάνω. Αντ’ αυτού οι ερυθρόλευκοι πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε κι αν δεν υπήρχε ο Σα, θα χάριζαν την ισοπαλία που δεν άξιζαν οι Τούρκοι. Ο Πορτογάλος, όπως και στο Πλζεν, χρειάστηκε μια «γκέλα» για να βρει τα πατήματά του. Μετά το 15 έκανε τα πάντα σωστά με αποκορύφωμα το ψάρεμα του Βίσκα στο πέναλτι.

Πλέον ο Ολυμπιακός έχει να διαχειριστεί τα 90 λεπτά του Καραϊσκάκης, όπου θα κινδυνεύσει μόνο αν θεωρήσει ότι έχει ήδη προκριθεί. Χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση για να πανηγυρίσει και να θυμηθεί τα παλιά κόντρα στους δράκους της Πόρτο. Είναι δεδομένο ότι ο Μαρτιπνς δε θα αφήσει τους παίκτους του να ταξιδέψουν στα πλέι οφ, πριν το κατακτήσουν στο χορτάρι.

ΥΓ. Μπάλα παίζουν οι ποδοσφαιριστές και όχι τα χρήματα που παίρνουν, αποδείχθηκε και χθες.

ΥΓ1. Αν έβλεπε κανείς το χαμόγελο του Μπουρούκ όταν έφευγε απο το γήπεδο θα πίστευε ότι η ομάδα του νίκησε 3-0.

ΥΓ2. Δυο τύποι με φανέλες Γαλατά και Φενέρ ήταν στο γήπεδο και απομακρύνθηκαν σχετικά βίαια από την αστυνομία, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Τουλάχιστον άντεξαν ένα ημίχρονο.
Keywords
Τυχαία Θέματα