Θα «κρεμάσει» τα παπούτσια του ο Ντε Ρόσι!

To παιχνίδι απέναντι στην Πάρμα στο «Ολίμπικο» το βράδυ της Κυριακής θα είναι το τελευταίο με την φανέλα των «τζιαλορόσι» για τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Πλέον όλα τα δημοσιεύματα στρέφονται γύρω από το μέλλον του αρχηγού.
Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, κάλεσε τους συμπαίκτες και το προσωπικό της ομάδας για δείπνο την Πέμπτη το βράδυ και τους είπε μεταξύ άλλων, ότι παρόλο που θα ήθελε να συνεχίσει να παίζει, δεν έχει λάβει ακόμη συγκεκριμένες προσφορές.
Δημοσιεύματα
έχουν συνδέσει το όνομα του με συλλόγους του MLS, της Παρί Σεν Ζερμέν, ακόμη και της Μπόκα Τζούνιορς.

Οι οπαδοί των Ρόμα αντιτίθενται με την απόφαση του ιδιοκτήτη της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα, να μην προσφέρει στον αρχηγό της ομάδας νέο συμβόλαιο, αγνοώντας με άκομψο τρόπο την προσφορά ενός θρύλου των «τζιαλορόσι». .
Ο Ντε Ρόσι έπαιξε 615 φορές για την Ρόμα από τότε που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε ένα ματς απέναντι στην Άντερλεχτ για το Τσάμπιονς Λιγκ, τον Οκτώβριο του 2001, αλλά την φετινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και κατάφερε να παίξει μόλις 22 φορές σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεν θα ήταν εντελώς ασυνήθιστο για τον Ντε Ρόσι να κλείσει την καριέρα του αυτό το καλοκαίρι, καθώς θα κλείσει τα 36 του χρόνια τον Ιούλιο.
«Κάθε σεζόν πιστεύω ότι αυτή θα είναι η τελευταία, ότι δεν μπορώ να παίξω πια και αυτό πονάει πάρα πολύ, αλλά μετά από μερικές εβδομάδες στην παραλία, παίρνω πάλι κουράγιο και συνεχίζω», είχε πει πριν από λίγους μήνες ο Ντε Ρόσι.
Keywords
Τυχαία Θέματα