Τέταρτος ο Μιτάκης στο test event

Ο Γιάννης Μιτάκης είχε την καλύτερη ελληνική παρουσία στο test event για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΦΙΝΝ, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» το διάστημα 10-18 Μαΐου και ταυτόχρονα αποτελεί πρόκριση για τέσσερις χώρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Ελληνας ιστιοπλόος, ο οποίος θα διεκδικήσει
ένα από τα τέσσερα «εισιτήρια», που οδηγούν στο Τόκιο, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς στην 5η και στην 6η ιστιοδρομία, τερμάτισε 9ος και 5ος, αντίστοιχα, με 33 βαθμούς. Ο Μάριος Καραδήμας ήταν 19ος με 84 βαθμούς, αλλά τερμάτισε τρίτος στην κατηγορία U23.

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ούγγρος, παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, Ζ. Μπέρετς με εννέα βαθμούς και τον ακολούθησαν ο Αμερικανός Κ. Πέιν με 16β. και ο Πολωνός Π. Κούλα με 32 βαθμούς.

Εντυπωσιάζει ο Καλπογιαννάκης στο παγκόσμιο TECHNO

Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Μετά από 10 κούρσες, ο νεαρός ιστιοπλόος του Ν.Ο. Βουλιαγμένης είναι πρώτος με 9 βαθμούς. Στις τρεις τελευταίες ιστιοδρομίες, ο Ελληνας πρωταθλητής, τερμάτισε 9ος (την «πέταξε» ως χειρότερη) 1ος και 1ος, με αποτέλεσμα να είναι το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.

Ο Γιάννης Καρβουνιάρης διατηρεί την τρίτη θέση με 40,5 βαθμούς, ενώ ο Νίκος Σιλιτζόγλου ανέβηκε στην τέταρτη θέση με 45 βαθμούς. Και οι δυο αθλητές ανήκουν στον Ν.Α.Ο. Βάρης Βάρκιζας.

Πηγή: ΑΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα