Heroes in Crisis: Αποκαλύπτεται ο αληθινός δολοφόνος

Να και μια ενδιαφέρουσα έκπληξη...

Το βασικό μυστήριο του "Heroes in Crisis" λύθηκε με την αποκάλυψη του υπεύθυνου για τις μαζικές δολοφονίες του Sanctuary.

Προσοχή! Spoilers Heroes in Crisis #8!

Παρά τα στοιχεία που έδειχναν ως υπεύθυνους τους Booster Gold ή Harley Quinn και παρά το γεγονός ότι ο δολοφόνος βρισκόταν στα θύματα του Sanctuary,

τελικά αποκαλύφθηκε ότι ο Wally West ήταν ο πραγματικός υπαίτιος. Ο Wally περιγράφει μια σειρά γεγονότων που τον οδήγησαν να καταρρεύσει ψυχολογικά, στους θανάτους του Sanctuary και στην προσπάθεια να καλύψει τα πάντα.

Ο Wally αποκαλύπτει τις πράξεις του σε ένα βίντεο που στέλνει στην Lois Lane και παραδέχεται ότι το Sanctuary δεν κατάφερε να τον βοηθήσει. Δεν κατάφερε να αντέξει ότι η σύζυγος τους δεν τον θυμάται και ότι τα παιδιά του δεν υπάρχουν πια. Ο Wally ένιωσε μόνος και χωρίς ελπίδα. Πίστεψε ότι το Sanctuary είναι απλά ένα έξυπνο κόλπο σχεδιασμένο για να τον φυλακίσει. Έτσι έψαξε και εξερεύνησε το σύστημα ασφαλείας του Sanctuary και βίωσε τις εξομολογήσεις όλων εκεί. Αυτό ναι μεν του απέδειξε ότι δεν είναι μόνος σε αυτά που περνάει, αλλά επίσης ήταν τόσο αβάσταχτος ο πόνος που τον έστειλε εκτός ορίων. Έχασε τον έλεγχο της Speed Force και οι υπόλοιποι κάτοικοι του Sanctuary χτυπήθηκαν από την έκρηξη που συνέβη.

Art by Mitch Gerads. (Image Credit: DC Comics)

Ο Wally μετά προσπάθησε πάρα πολύ ώστε να αλλάξει τον τόπο του "εγκλήματος" ώστε να μην οδηγήσει σε αυτόν, οδηγώντας στο κυνήγι που είδαμε στη διάρκεια της ιστορίας. Ο ίδιος αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

Αποκαλύπτοντας τη σημασία των "Puddlers", που είδαμε στην αρχή της σειράς, μαθαίνουμε ότι αυτοί ήταν εργάτες σχεδιασμένοι να καθαρίζουν μεταλλεύματα. Η δουλειά τους ήταν τοξική, οπότε πρακτικά θυσίαζαν την προσωπική τους υγεία για άλλους. Ο Wally, μέσα στη σύγχυση του, βλέπει τον εαυτό του ως κάτι παρόμοιο στην κοινότητα των σούπερ ηρώων. Το σχέδιο του είναι να αυτοκτονήσει σε πέντε μέρες στο μέλλον, γι' αυτό και το σώμα του βρισκόταν στα θύματα. Πρώτα όμως θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πέντε μέρες ώστε να καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό ως εξιλέωση για τους θανάτους του Sanctuary. Τι θα είναι αυτό θα το μάθουμε στο φινάλε του επόμενου μήνα.

Art by Mitch Gerads. (Image Credit: DC Comics)

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceCCA 2019: Οι νέες ελληνικές εκδόσεις βιβλίων και κόμικςΗ Doom Patrol επιστρέφει στα κόμικς της DCΑποκλειστικό: Κυκλοφορία, εξώφυλλο και μια πρώτη ματιά στο White Knight 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα