Ανακοινώθηκε το αξιαγάπητο adventure παιχνίδι Tamarin

Ερχόμενο σε PS4 και PC.

Οι ανεξάρτητοι Chameleon Games, μαζί με βετεράνους από την "χρυσή εποχή" της Rare, ανακοίνωσαν το Tamarin, ένα παιχνίδι τρίτου προσώπου με πρωταγωνιστή μια ευκίνητη μαϊμού.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και PC αυτό το καλοκαίρι.

Θα διαδραματίζεται γύρω από επικίνδυνα έντομα που συνεχώς εξαπλώνονται όπου θα αναγκάσουν τον κύριο χαρακτήρα να πολεμήσει για την επιβίωση της οικογένειας του.

Το Tamarin είναι βασισμένο πάνω στην φόρμουλα των κλασσικών 3D Platformers και στα shooters τύπου Metroidvania. "Αφεντικό" της υπόθεσης είναι ο Omar Sawi που οδηγεί μία ομάδα ταλαντούχων developers από την χρυσή εποχή της Rare που είχαν δουλέψει σε κλασσικά κομμάτια όπως τα Banjo-Kazooie, Diddy Kong και Battletoads, GoldenEye 007 και άλλα πολλά.

Το παιχνίδι θα έρθει στο PlayStation Store και στο Steam. Μπορείτε να κάνετε pre-order από το site του, όπου περιέχει προσφορά 10%, δωρεάν wallpapers και cheat codes

Για περισσότερα νέα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Όταν δεν παραπονιέται για την κατάσταση του gaming μπορείτε να τον βρείτε στα social media. Ή και όχι.

IGN Greece Όπως φαίνεται υπάρχει ακόμα ένα LEGO Star Wars παιχνίδι στην παραγωγή Εκατομμυριούχος θέλει να κάνει τα Battle Royale παιχνίδια πραγματικό άθλημα Το Snapchat ανακοίνωσε... δικά του παιχνίδια

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα