Master Chef 25/4: Αυτά είναι τα spoilers τελικού

Master Chef 25/4: Το πρόγραμμα του Star έχει διαμορφωθεί ανάλογα για τις άγιες ημέρες που διάγουμε οπότε και τις επόμενες ημέρες δε θα μεταδοθεί επεισόδιο του Master Chef.

Το ριάλιτι μαγειρικής θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες την ερχόμενη Τετάρτη, 1 Μαΐου, με τους παίκτες που βρίσκονται στο σπίτι να έχουν μείνει οκτώ.

Master Chef
25/4: Spoilers για τον τελικό

Εκείνο που ωστόσο μοιάζει να ενδιαφέρει τον περισσότερο κόσμο είναι πότε θα δούμε τον μεγάλο τελικό όπου και θα κριθεί και ο μεγάλος νικητής.

Αυτό δεν το γνωρίζουμε. Πότε θα προβληθεί δηλαδή ο τελικός. Γνωρίζουμε όμως πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα του!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, την Πρωτομαγιά έχει ζητηθεί από τους δύο φιναλίστ να είναι στην Αθήνα, ώστε να μπουν στην κουζίνα για τον μεγάλο νικητή. Μαζί τους όμως θα είναι και παίκτες που θα έχουν αποχωρήσει αλλά θα έχουν ενεργό ρόλο στον τελικό.

Μάλιστα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα τα μισά επεισόδια θα είναι μαγνητοσκοπημένα και τα άλλα μισά θα μεταδοθούν live, προκειμένου να μη διαρρεύσει το αποτέλεσμα πριν παρουσιαστεί από το κανάλι.

Μια βόλτα αυτές τις ημέρες στα social media αρκεί για να καταλάβει πως… κανείς δεν γνωρίζει το ζευγάρι του τελικού. Βέβαια υπάρχουν και διαρροές που μοιάζουν να ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Αυτές λοιπόν δίνουν περισσότερες πιθανότητες στο να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο σε ένα συγκεκριμένο ζευγάρι.

Ποιο είναι αυτό; Από τη μία λοιπόν θέλουν τον Μανόλη να είναι στον τελικό, τον κατά πολλούς μεγάλο φαβορί. Και από την άλλη το… αουτσάιντερ. Την Σπυριδούλα. Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον ένας τέτοιος τελικός. Γιατί δεν ξέρουμε αν όντως η Σπυριδούλα θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα Master Chef, θα είναι όμως η πρώτη που θα φτάσει στον τελικό και θα διεκδικήσει τον τίτλο!

Master Chef 25/4: Στα παρασκήνια των ομαδικών

Κάποιοι έχουν πει, πως οι ομαδικές δοκιμασίες έχουν ένταση, πίεση και συγκινήσεις. Εμείς, μαζέψαμε αυτές και όλες τις άλλες στιγμές σε ένα απολαυστικό video μαγειρικών μαχών! Απολαύστε το!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κάποιοι έχουν πει, πως οι ομαδικές δοκιμασίες έχουν ένταση, πίεση και συγκινήσεις. Εμείς, μαζέψαμε αυτές και όλες τις άλλες στιγμές σε ένα απολαυστικό video μαγειρικών μαχών! Απολαύστε το! #MasterChefGR @StarChannelTV #StarChannelTV

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 25 Απρ, 2019 στις 2:14 πμ PDT

Follow Instafoodies

The post Master Chef 25/4: Αυτά είναι τα spoilers τελικού appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα