Τεννές: "Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε" (vid)

Τεννές: "Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε" (vid)edadaΣάβ, 11/21/2020 - 17:29

Επιτακτικά ήθελε τη νίκη η Λαμία στη σημερινή (21/11) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 1. Δεν κατάφερε να την πάρει, μένοντας στην ισοπαλία (2-2) με τον αντίπαλο, οπότε εν μέρει ήταν ικανοποιημένος ο Μπάμπης Τεννές μετά το τέλος του αγώνα.

Μιλώντας

στη NOVA, ο προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας σχολίασε: "Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου, όπως και για το γεγονός ότι γυρίσαμε ένα παιχνίδι, στο οποίο ήμασταν πίσω στο σκορ. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πάντως, αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι όπως το κάνουμε, θα πάρουμε στη συνέχεια τα αποτελέσματα που ζητάμε".

Και συνέχισε, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον κορωνοϊό και πόσο επηρεάζει τις ομάδες: "Η πιο άτυχη ομάδα είμαστε εμείς. Κάναμε δύο ταξίδια, μείναμε σε ξενοδοχεία και τα παιχνίδια αναβλήθηκαν. Τώρα, βέβαια, που μια ομάδα πρέπει να έχει πέντε κρούσματα για να αναβληθεί ο αγώνας δεν θα υπάρξουν εύκολα άλλες αναβολές. Η υγεία, φυσικά, προέχει κι εύχομαι να μην υπάρξει άλλη αναβολή για κανένα λόγο".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λαμία - Ποδόσφαιρο Αστέρας Τρίπολης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #lamiafc Λαμία ΕΛΛΑΔΑ Τεννές: "Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε" (vid) The EXPERTS Submitted by edada on Σάβ, 11/21/2020 - 17:53 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/TENNES_211120.mp4 Off Off Off Ο προπονητής της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, τόνισε ότι η ομάδα του είναι εν μέρει ικανοποιημένη από τη σημερινή (21/11) ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λαμία Λαμία - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο προπονητής της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, τόνισε ότι η ομάδα του είναι εν μέρει ικανοποιημένη από τη σημερινή (21/11) ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης Article publish on Σάβ, 11/21/2020 - 17:29 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα