Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η αλλαγή διαιτητή (vid)

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η αλλαγή διαιτητή (vid)astiliadΣάβ, 11/21/2020 - 15:38

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο διαιτητής Σπύρος Παπαδάκος ένιωθε ενοχλήσεις. Δέχθηκε πρώτες βοήθειες όμως η κατάσταση δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα.

Επτά λεπτά αργότερα και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ούτως ώστε να συνεχίσει κανονικά και να ολοκληρώσει το ντέρμπι, ο διαιτητής της αναμέτρησης αποχώρησε αρκετά νωρίς.

Όπως ορίζει ο κανονισμός, ο 4ος διαιτητής του αγώνα, στην προκειμένη περίπτωση, ο Νίκος Αγγελάκης, τον αντικατέστησε για να διευθύνει την κόντρα Ολυμπιακού

που ήταν αν μη τι άλλο συναρπαστική.

Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν προβάδισμα με γκολ του Γιώργου Ανατολάκη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Ο Γκαλέτο έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία στο 16' ενώ ο Φάνης Γκέκας έδωσε προβάδισμα στους "πράσινους" στο 80ο λεπτό.

Το τελικό αποτέλεσμα (2-2) διαμόρφωσε ο Αλέξης Αλεξανδρής απαντώντας άμεσα και ισοφαρίζοντας στο 81'.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η αλλαγή διαιτητή Submitted by osinteli on Σάβ, 11/21/2020 - 15:27 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/ALLAGI_DIAITITI_2000.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Το ντέρμπι "αιωνίων" του 2000 τα είχε όλα. Γκολ, θέαμα αλλά και αλλαγή διαιτητή, κάτι όχι ιδιαίτερα συνηθισμένο. Δεν είχε νικητή αφού οι "αιώνιοι" έμειναν σε ισοπαλία με σκορ 2-2. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Το ντέρμπι "αιωνίων" του 2000 τα είχε όλα. Γκολ, θέαμα αλλά και αλλαγή διαιτητή, κάτι όχι ιδιαίτερα συνηθισμένο. Δεν είχε νικητή αφού οι "αιώνιοι" έμειναν σε ισοπαλία με σκορ 2-2. Article publish on Σάβ, 11/21/2020 - 15:38 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα