Εθνική Τουρκίας: Στον πιστό στρατιώτη Ορχούν Ενέ τα «κλειδιά»

Εθνική Τουρκίας: Στον πιστό στρατιώτη Ορχούν Ενέ τα «κλειδιά»basket1thanosΣάβ, 11/21/2020 - 17:17

Ο Ουφούκ Σαρίτσα αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Τουρκίας καθώς υπήρξε διαφωνία με την Ομοσπονδία αναφορικά με το ποιος πρέπει να είναι ο νατουραλιζέ της ομάδας από εδώ και στο εξής (Ουίλμπεκιν ή Λάρκιν).

Ο Ορχουν Ενέ είναι ο διάδοχος του Σαρίτσα και θα καθοδηγήσει τη γειτονική χώρα στα προσεχή παιχνίδια για τα προκριματικά του Eurobasket 2022.

Η Ομοσπονδία

καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε την επίτευξη της συμφωνίας με τον 53χρόνο κόουτς, ο οποίος γνωρίζει καλά τι εστί Εθνική Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, από το 2004 έως το 2009, ο Ενέ, βρισκόταν στο «τιμόνι» των μικρών Εθνικών της χώρας του, ενώ το 2011 πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στην μεγάλη Εθνική Ομάδα (για μικρό χρονικό διάστημα).

Επίσης έχει διετελέσει βοηθός προπονητή στην Ανδρών, από το 2010 έως το 2012.

Νταρουσάφακα, Μπάνβιτ και Τόφας (2015-2020) τον έκαναν γνωστό και σε συλλογικό επίπεδο.

Μία δοκιμασμένη επιλογή για τους Τούρκους που ευελπιστούν να πετύχουν μία μεγάλη επιτυχία μετά από πολλά χρόνια λειψανδρίας.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Ευρώπη - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Μία μέρα μετά την λύση συνεργασίας με τον Ουφούκ Σαρίτσα, η τουρκική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε συμφωνία με τον Ορχούν Ενέ. Article publish on Σάβ, 11/21/2020 - 17:17 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα