Τέλος τα γυρίσματα του "Spider-Man: Far From Home"

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2019.

Tα γυρίσματα του "Spider-Man: Far From Home" ολοκληρώθηκαν και ο Tom Holland το "γιόρτασε" μοιράζοντας μια φωτογραφία του Spidey με το νέο κουστούμι του.

Ο Holland μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία με αυτόν και την Zendaya. Εκείνος φοράει νέα στολή, που θυμίζει αυτή του "Homecoming"

και όχι την Iron Spider του "Infinity War". Επίσης, έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα μια φωτογραφία με τον Spider-Man εν δράση.

Οι διαφορές στη νέα στολή με αυτή του "Homecoming" είναι διακριτικές αλλά εμφανείς. Το μπλε έχει γίνει μαύρο ή σκούρο μπλε δίνοντας μια σκούρα απόχρωση στη στολή.

Ο τίτλος της ταινίας αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο, ενώ έχουμε μάθει επίσης ότι ο Samuel L. Jackson και η Cobie Smulders θα εμφανιστούν στην ταινία. Ανταγωνιστή στην ταινία θα έχουμε τον Jake Gyllenhaal ως Mysterio.

Το sequel θα κάνει την εισαγωγή του στην 4η φάση του MCU. To έχει αναλάβει ο Jon Watts, που σκηνοθέτησε και την πρώτη ταινία, θα το γράψουν οι Chris McKenna και Erik Sommers και θα το ντύσει μουσικά ο βραβευμένος με Όσκαρ για τη μουσική σύνθεση του "Up", Michael Giacchino.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2019.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Ο Michael Giacchino θα στολίσει με τη μουσική του και το "Spider-Man: Far From Home"
Keywords
Τυχαία Θέματα