Γιώργος Σαμαράς: «Γυρίσαμε σπίτι μας» (video)

Ο α' αντιπρόεδρος του ΟΦΗ ευχαρίστησε τον Μιχάλη Μπούση και δηλώνει έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα της καρδιάς του.

Η αρχική του τοποθέτηση στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης:

«Γυρίζουμε σπίτι μας μαζί με τον πατέρα μου. Επιστρέψαμε για το καλύτερο της πόλης και του νησιού μας. Δεν θα πω πολλά, είμαστε εδώ να βοηθήσουμε την ομάδα, τα νέα παιδιά, σίγουρα θα κάνουμε λάθη, θα έχουμε επιτυχίες αλλά οι νοοτροπίες μας δεν θα αλλάξουν. Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται
στις άλλες ομάδες. Έχουμε ένα στόχο ένα σκοπό, και αν μείνουμε μόνοι μας θα ξέρουμε ότι έχουμε πίσω μας ένα ολόκληρο νησί.

Να ευχαριστήσω τον Μιχάλη γιατί όλο αυτό το είχα στο μυαλό μου για δύο ολόκληρα χρόνια και με την βοήθεια του Ηλία είδε το όνειρο μας μέσα στα μάτια του και να τον ευχαριστήσω που βρισκόμαστε εδώ. Έχουμε ευθύνες στους μετόχους, οι οποίοι έδωσαν με χαρά τις μετοχές τους, τις οποίες θα κουβαλήσουμε και θα πορευτούμε».

Για το αν πήρε συμβουλές από παλιούς συμπαίκτες του που έγιναν διοικούντες και αν σκεφτόταν την επιστροφή του ΟΦΗ σε τέτοιο πόστο: «Είναι κάτι καινούριο για μένα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν πήρα κάποια συμβουλή, δεν χρειαζόμουν, έχω τον Γιάννη δίπλα μου, μιλάμε αρκετά στο σπίτι. Σέβομαι όλα τα παιδιά, μίλησα με τον Κατσουράνη αλλά για άλλα πράγματα. Στα 23-24 αν με ρωτούσατε θα έλεγα ότι θα γύριζα σαν ποδοσφαιριστής, μετά τα 30 ότι θα γύριζα σε αυτό το πόστο. Το όνειρό μου από μικρός ήταν πάντα να αγωνιστώ στο Γεντί Κουλέ. Δεν θα πραγματοποιηθεί, αλλά σημασία έχει ότι είμαστε εδώ για να προσφέρουμε, έστω και από άλλο πόστο».
Keywords
Τυχαία Θέματα