«Τέλος» η σεζόν για Ουόλ

Η τρέχουσα σεζόν του NBA δεν εξελίσσεται καλά για τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς...

Η ομάδα μετράει 14 νίκες στα πρώτα 37 παιχνίδια της, ενώ ο σέντερ της, Ντουάιτ Χάουαρντ, έχει αγωνιστεί σε μόλις εννέα αναμετρήσεις, λόγω επέμβασης στη μέση, και αναμένεται να βρίσκεται εκτός δράσης για τουλάχιστον άλλους δύο μήνες. Και μέσα σ' όλα αυτά, οι «μάγοι» δέχονται ακόμη ένα σημαντικό πλήγμα, καθώς ο Τζον Ουόλ θα υποβληθεί σε επέμβαση στην αριστερή φτέρνα και θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν. Το χειρουργείο θα γίνει
μέσα στις επόμενες ημέρες και ο πέντε φορές "All-Star" γκαρντ αναμένεται να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του για 6-8 μήνες, όπερ σημαίνει ότι θα επιστρέψει τη νέα περίοδο.

Ο Ουόλ έχει αγωνιστεί φέτος σε 32 παιχνίδια της ομάδας του με μέσο όρο 20,7 πόντους και 8,7 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ουόλ αγωνιζόταν με πόνους στο πόδι για περισσότερο από ένα χρόνο, με αποτέλεσμα το ιατρικό επιτελείο των Ουίζαρντς να κρίνει ότι η επέμβαση είναι πλέον επιβεβλημένη. «Είμαι μαζί του για σχεδόν τρία χρόνια. Είναι σκληρός. Ποτέ δεν παραπονέθηκε. Ήθελε ν' αγωνιστεί για την ομάδα του, αλλά η κατάσταση έφτασε σε ένα σημείο, όπου έπρεπε να πάρει κάποιες δύσκολες αποφάσεις. Και γι' αυτό συμβουλεύθηκε έναν ειδικό» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Σκοτ Μπρουκς.
Keywords
Τυχαία Θέματα