Σολδάνο: Προσοχή, «σκοτώνει»!

Ποιος είναι, τι είναι, ποια ακριβώς θέση παίζει, πόσο γρήγορα μπορεί να προσαρμοστεί; Εύλογες απορίες των φίλων του Ολυμπιακού. Δεν τον ξέρουν από χθες τον Φράνκο Σολδάνο, δεν έχουν εικόνα, επομένως δεν μπορούν να ξέρουν τι τους περιμένει.

Επειδή τα βίντεο στο Youtube είναι πάντα παραπλανητικά, επειδή το τι γράφεται εν Ελλάδι είναι επισφαλές, το Sportime βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο στην Αργεντινή.

Έτσι ώστε να μας λυθούν

οι όποιες απορίες για τον ποδοσφαιριστή που όπως όλα δείχνουν έρχεται άμεσα στον Πειραιά για να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό.

Του Φαμπιάν Ταβέλα – Μετάφραση/Απόδοση: Σπύρος Γιαννόπουλος

Αριστερό Πόδι

Το χρησιμοποιεί σε ειδικές περιπτώσεις. Περισσότερο για να κοντρολάρει, ή για να στρώσει τη μπάλα στο δεξί. Προφανώς δεν είναι το καλύτερό του σημείο. Ωστόσο όταν το χρησιμοποιεί για να εκτελέσει είναι πολύ σίγουρος γι’ αυτό. Υπάρχει ακρίνεια.

Δεξί Πόδι

Το καλό του. Δυνατό, ευθύβολο, εύστοχο. Με έφεση στο σκοράρισμα με πλασέ, το εσωτερικό. Του αρέσει να σημαδεύει με αυτό το παράθυρο. Δεξιοπόδαρος είναι με αυτό το πόδι κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν. Συνήθως αυτά είναι ωραία, πολύ ωραία.

Κεφάλι

Εδώ πιάνεις διάνα. Είναι η ειδική του ικανότητα. Μια ξεχωριστή ικανότητα. Το σήμα κατατεθέν του. Διαθέτειφοβερό επιτόπιο άλμα, γεγονός που του δίνει τεράστιο πλεονέκτημα στις στατικές φάσεις,. Σκοράρε πολλά γκολ με κεφαλιά. Είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Περιφερειακός Φορ

Για τα δεδομένα της Ουνιόν σκοράρει συχνά. Παίζει ως 9άρι, όμως η φυσική του θέση είναι περιφερειακός φορ. Αρέσκεται να παίζει εκτός περιοχής, να εφορμά εκτός αυτής. Δημιουργεί αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις για τους συμπαίκτες του, με τις συνεχείς αλλαγές στις τοποθετήσεις του μέσα στο γήπεδο.

Ταχύτητα – Τεχνική

Σε καμία περίπτωση δεν είναι γρήγορος. Βέβαια δεν είναι και αργός. Μπαίνει ταχύτατα στη φάση. Ως εκεί. Η τεχνική του είναι επαρκής. Δεν θα τον δεις να κάνει τη φαντεζί ντρίμπλα, όμως στον έλεγχο της μπάλας παίρνει άριστα.

* Ιδιοκτήτης και παραγωγός του ραδιοφωνικού σταθμού«RadioGoal»του Σάντε Φε της Αργεντινής

Ολυμπιακός: Ο Λάζαρος, οι απόντες, και το «δώρο» του Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Δείτε τον Σολδάνο σε δράση! (vid)

The post Σολδάνο: Προσοχή, «σκοτώνει»! appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα