Φήμες θέλουν το Persona 5 να έρχεται στο Nintendo Switch

Οι fans έχουν εκστασιαστεί.

Δεδομένου ότι ο Joker ανακοινώθηκε ως ο πρώτος DLC fighter για το Super Smash Bros. Ultimate, έχει αρχίσει το speculation για πιθανή άφιξη του Persona 5

στο Switch.

Σύμφωνα με το Nintendo Life, την ίδια ημέρα αποκαλύφθηκε μια φήμη που υποδηλώνει ότι ένα port του Personal 5 είχε ληφθεί υπόψη για το Switch προηγούμενο έτος. Πιο πρόσφατα αυτό το μήνα, ο Ιάπωνας εκδότης ανέθεσε μια διεύθυνση IP στην ιστοσελίδα P5R.JP και διάφορα άλλα domain names για το Persona 5 εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ο MysticDistance, η πηγή πολλών από αυτές τις πληροφορίες, πιστεύει ότι η επόμενη ανακοίνωση σχετικά με το Persona είναι πιθανό να συμβεί στις 30 Δεκεμβρίου.

"Γνωρίζουμε ότι θα έχουμε τις πρώτες επίσημες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση Persona Super Live 2019 σε δημόσια διαφήμιση. Θα περίμενα επίσης ένα teaser site για το P5R κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, λόγω της πρόσφατης μετάβασης σε αποκλειστικούς διακομιστές. "

Και δεν σταματάει εδώ το hype, ο δημιουργός του Super Smash Bros., Masahiro Sakurai, τρέλανε τους οπαδούς του Persona μετά από μια πρόσφατη επίσκεψη στην έδρα της Atlus.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece O Joker του Persona 5 έρχεται στο Super Smash Bros. Ultimate Οι developers της σειράς Persona πιθανώς προετοιμάζουν ένα 'PS4 High-End Action' παιχνίδι για το PS4 Το Persona 5 στην κορυφή με τα καλύτερα RPG στην Ιαπωνία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα