Στην πόρτα της εξόδου ο Μπαλοτέλι

«Μιλήσαμε και αποφασίσαμε από κοινού να πάρει επιπλέον ημέρες άδειας για να σκεφτεί το μέλλον του». Ο Πατρίκ Βιεϊρά, προπονητής της Νις, από την αρχή της σεζόν καταφεύγει στη διπλωματία για να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τον Μάριο Μπαλοτέλι, αρά γιατί να κάνει κάτι διαφορετικό, ερωτηθείς για την απουσία του Ιταλού από την προπόνηση του Σαββάτου.

Ουδείς γνωρίζει με ασφάλεια, εάν όντως υπήρξε τέτοια συμφωνία. Εξάλλου, όταν είχε επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές του ο Super Mario,
ήταν…φορτωμένος με παραπανίσια κιλά κι η Νις του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο. Υπενθυμίζεται πως απουσίασε από τις δύο τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις των Νισουά –με την Γκενγκάν στις 19 Δεκεμβρίου και τη Στρασμπούρ στις 22- ενώ ακόμη αναζητεί το πρώτο γκολ του στη σεζόν, με τη Νις να έχει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με 13 γκολ.

Οι ιθύνοντες επιθυμούν να παραχωρήσουν τον Ιταλό σε κάποια ομάδα, ελπίζοντας να αποκομίσουν οικονομικό όφελος –το συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι- ενώ ήδη ακούγονται τα ονόματα των Μπελχαντά και Μπουντεμπούζ για την απαραίτητη ενίσχυση στο επιθετικό κομμάτι.
Keywords
Τυχαία Θέματα