«Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

Η ΑΕΚ ανανέωσε την συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ, με τις δύο πλευρές να εκφράζουν αισιοδοξία για το μέλλον.

Στην σχετική εκδήλωση στα γραφεία του ΟΠΑΠ, παρέστησαν από την πλευρά της ΑΕΚ ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης, ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος, ο CEO Μηνάς Λυσάνδρου και οι Αντρέ Σιμόες, Κώστας
Γαλανόπουλος, Παναγιώτης Τσιντώτας, Βίκτωρ Κλωναρίδης. Παρούσα και η...κούπα της πρωταθλήτριας Ελλάδας που κατέκτησε πέρσι η Ένωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Ντέμιαν Κόουπ (διευθ. σύμβουλος ΟΠΑΠ): «Αρχίζει μια ακόμα χρονιά με μια νέα συνεργασία με την ΑΕΚ. Φέτος είναι ακόμα πιο σημαντική χρονιά αφού η ΑΕΚ είναι η πρωταθλήτρια και εκπροσωπεί την Ελλάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μια ιστορική χρονιά για την ΑΕΚ και είναι σημαντικό για μας που είμαστε μέρος αυτής. Για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν θα διαφημιζόμαστε στη φανέλα της ΑΕΚ. Πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και επέστρεψε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος έχει να αντιμετωπίσει τρεις ακόμα σπουδαίες ομάδες, τη Μπάγερν Μονάχου, τη Μπενφίκα και τον Άγιαξ και ελπίζουμε να μείνει αξέχαστη και αυτή η σεζόν για τον κόσμο της ΑΕΚ».

Αντρέ Σιμόες: «Ο ΟΠΑΠ εδώ και 60 χρόνια έχει συνεισφέρει πολλά τόσο στην κοινωνία όσο και στον αθλητισμό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον οργανισμό που μας στηρίζει και μας συνοδεύει στην προσπάθεια που κάνουμε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζουμε να έχουμε μια συνεργασία που θα διαρκέσει στον χρόνο κι επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω που ο ΟΠΑΠ μας στηρίζει και μας δίνει ώθηση για να κάνουμε ό, το καλύτερο».

Μαρίνος Ουζουνίδης: «Είναι σημαντικό για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να έχει τέτοιες συνεργασίες. Έυχομαι ο ΟΠΑΠ να μεγαλώνει κάθε χρόνο ως εταιρία και τα καλύτερα να τα βρούμε μπροστά μας».

Μηνάς Λυσάνδρου: «Μια εταιρία που είναι συνδεδεμένη με το σύνολο της ελληικής κοινωνίας και μας κάνει την τιμή για μια ακόμα χρονιά να είναι ο βασικός χορηγός μας. Ελπίζουμε ο χορηγός μας να φέρει καλή τύχη, όπως και την περσινή σεζόν που πετύχαμε όλους μας τους στόχους. Πέρυσι υπήρξε η κοινή ευχή να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Η επιστροφή μας στην κορυφή μετά από 24 χρόνια και η ομολογουμένως πολύ καλή πορεία ως τους 32 του Europa League, αποδεικνύει ότι η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί όπου της αρμόζει και φυσικά επιβεβαιώνεται με τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΑΕΚ είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από μια ποδοσφαιρική ομάδα, έτσι και ο ΟΠΑΠ είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από μια απλή εταιρία. Ελπίζω σε έναν χρόνο να είμαστε και πάλι εδώ και να διαπιστώνουμε ότι οι ευχές της περσινής χρονιάς εκπληρώθηκαν και πήγαμε έναν ακόμα χρόνο πιο μπροστά».
Keywords
Τυχαία Θέματα