Η Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλι

Αυτή τη φορά για τηλεοπτική σειρά.

Η ταινία "Pride and Prejudice", βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Jane Austin, την έκανε τη μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας Bennet, Jane. Η ταινία "Gone Girl", από το μυθιστόρημα μυστηρίου της Gillian Flynn, της έδωσε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ, για τον ρόλο της ως Amy Dunne.

Τώρα η Pike

θα αναβιώσει την πρωταγωνίστρια του "The Banker's Wife", του πρόσφατου μυθιστορήματος της Cristina Alger, που κυκλοφόρησε φέτος στις αρχές Ιουλίου. Το Deadline μεταφέρει την είδηση, μαζί με όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τη νέα σειρά που θα πρωταγωνιστεί η Pike.

Το μυθιστόρημα ανήκει στο γένος των θρίλερ και των ιστοριών μυστηρίου, και έχει ως επίκεντρο δύο γυναίκες, που μετά από μία μυστηριώδη πτώση αεροπλάνου αναζητούν απαντήσεις. Κατά την επίσημη σύνοψη, επιβάτης του αεροπλάνου ήταν και ο Matthew Lerner, εσωτερικός συντελεστής μίας ισχυρής Σουηδικής τράπεζας και σύζυγος της έκτοτε χήρας του Annabel. Η Annabel "μένει παγιδευμένη με τα μυστικά που ο Matthew έχει αφήσει πίσω του, περιλαμβάνοντας ένα κρυπτογραφημένο laptop και μία σκιερή λίστα πελατών".

Παράλληλα, η δημοσιογράφος Marina Tourneau, η οποία μόλις πρόσφατα εντάχθηκε στις τάξεις της υψηλής κοινωνίας και άφησε την καθημερινή βιοπάλη, χάνει στο αεροπορικό δυστύχημα τον μέντορα της και αποφασίζει "να εξερευνήσει μία ακόμα ιστορία". Στην αναζήτηση της "ξεσκεπάζει πληροφορίες που ενοχοποιούν μερικούς από τους ισχυρότερους άντρες του οικονομικού κόσμου", με κάποιους να σχετίζονται με τον χαμένο Matthew Lerner και άλλους να βρίσκονται αρκετά κοντά στην ίδια.

Η σειρά θα αποτελεί μία συνεργασία της Federation Entertainment, της παραγωγού Sherry Marsh, της σεναριογράφου Meredith Stiehm και της σκηνοθέτη Lesli Linka Glatter, με τις δύο τελευταίες να φέρουν και χρέη εκτελεστικών παραγωγών.

Την Pike είδαμε, πρόσφατα, στην ταινία Beirut, όπου συμπρωταγωνίστησε με τον Jon Hamm, ενώ αναμένεται να ενσαρκώσει την Marie Curie, την επιστήμονα που ανακάλυψε το ράδιο και βραβεύθηκε δύο φορές με Νόμπελ, για τη βιογραφική ταινία "Radioactive".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Ως απειλή για το μέλλον της τηλεόρασης φαίνεται η σωρεία προγραμμάτων στον CEO του FX Lifetime's You: Premiere Sneak Peek - IGN First Νέο άλμπουμ και Web σειρά για τους Tenacious D.

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα