To αθλητικό δράμα "High Flying Bird" φέρνει το Netflix με γνωστά ονόματα

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα της νέας ταινίας του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Steven Soderbergh, "High Flying Bird". Αυτή θα είναι η πρώτη συνεργασία του σκηνοθέτη με την υπηρεσία streaming.

"Είχαμε πολλές επιλογές για τη διανομή του ‘High Flying Bird’, αλλά αυτή η συμφωνία ήταν καλή και αυτός θα είναι ένας καλός

τρόπος να ξεκινήσω την συνεργασία μου με το Netflix ως σκηνοθέτης", είπε ο Soderbergh ("Ocean's 8", "Godless", "Traffic").

Το "High Flying Bird" είναι ένα μπασκετικό δράμα που επικεντρώνεται στην ιστορία ενός αθλητικού μάνατζερ, του αθλητή που εκπροσωπεί και της βοηθού του. Στους κύριους ρόλους βρίσκονται οι Andre Holland ("Moonlight"), Melvin Gregg ("UNReal") και Zazie Beetz ("Deadpool 2") αντίστοιχα.

Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Zachary Quinto ("Star Trek: Beyond"), Sonja Sohn ("Shut Eye"), Jeryl Prescott ("Big Little Lies"), Kyle MacLachlan ("Twin Peaks"), Caleb McLaughlin ("Stranger Things") και Bill Duke ("Restored Me"). Παραγωγός είναι ο Joseph Malloch και εκτελεστικοί παραγωγοί οι Ken Meyer και Holland. Το σενάριο έχει γράψει ο βραβευμένος με Όσκαρ Tarell Alvin McCrane ("Moonlight").

Η ταινία ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στην Νέα Υόρκη τον περασμένο Μάρτιο και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω του Netflix τον επόμενο χρόνο.

Πηγή άρθρου: Variety

IGN GreeceΈτοιμοι για "Thundercats" ταινία φέρονται οι Michael Bay και Ryan Reynolds22 ΙΟΥΛΙΟΥ | Επίσημο τρέιλερ [HD] | NetflixThe Land of Steady Habits | Επίσημο τρέιλερ [HD] | Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα