O Black Panther στοχεύει το Όσκαρ

Ο Βασιλιάς αξίζει ένα αγαλματίδιο.

H Disney θέλει ένα Βραβείο Όσκαρ για την ταινία της Marvel, "Black Panther" και γι'αυτό θέλει το κοινό να ψηφίσει την ταινία σε μία από τις 16 προτεινόμενες κατηγορίες.

Η ταινία είναι υποψήφια σε κάθε μία από τις μεγάλες κατηγορίες εκτός του Α' Γυναικείου Ρόλου.

Το στούντιο δημοσίευσε την ψηφοφορία For Your Consideration αποκαλύπτοντας τους υποψηφίους και τις κατηγορίες, μεταξύ άλλων Καλύτερης Ταινίας για τον Kevin Feige, Καλύτερου Σκηνοθέτη για τον Ryan Coogler, Α' Ανδρικού Ρόλου για τον Chadwick Baseman, Β' Αντρικού Ρόλου για τους Michael B. Jordan, Martin Freeman, Daniel Kaluuya και Forest Whitaker, και Α' Γυναικείου Ρόλου για τις Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Letitia Wright και Angela Bassett.

Μετά την αποκάλυψη της επιτροπής ότι τελικά η κατηγορία Δημοφιλέστερης Ταινίας δεν θα φιλοξενηθεί από την τελετή, η Disney και η Marvel ξεκίνησαν την καινούργια αυτή στρατηγική για την προώθηση των ταινιών τους στη Μεγάλη Γιορτή του Κινηματογράφου.

Στην καμπάνια λογικά θα δούμε τα μεγάλα επιτεύγματα του σκηνοθέτη Ryan Coogler και τη συνεισφορά της ταινίας στον κόσμο, ιδίως για τους καταπιεσμένους καλλιτέχνες και τις μειονότητες. Το "Black Panther" δεν ήταν μόνο μια μεγάλη επιτυχία στο box office, αλλά και για τη βιομηχανία του κινηματογράφου και τους θεατές. Η Marvel θέλει να τα θυμίσει όλα αυτά στους ψηφοφόρους.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 7 Ιανουαρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιανουαρίου. Οι υποψηφιότητες για Βραβείο Όσκαρ θα ανακοινωθούν στις 22 Ιανουαρίου 2019.

Η 91η Τελετή των Βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας για το "Black Panther" εδώ και να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Σεπτέμβριο.

IGN GreeceΤο "Black Panther" γίνεται η τρίτη ταινία που ξεπερνά τα 700 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑΗ Shuri του "Black Panther" αποκτά τη δική της σειρά κόμικ βιβλίωνΜουσειακή αξία απέκτησε ο "Black Panther"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα