Τα εφτά... καλά της μοίρας της! (video)

Η Αϊντχόφεν ήταν το φαβορί πριν την εκτος έδρας αναμέτρηση με την Ντεν Χάαγκ και το επιβεβαίωσε με... μανία επικρατώντας 7-0! Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ολλανδίας μετράει μόνο νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές, συνεχίζοντας εντυπωσιακά μετά το 6-1 της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Βίλεμ. Η ομάδα του Μαρκ Φαν Μπόμελ έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, εν όψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα, για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν από το πρώτο ημίχρονο πολύ εύκολο το έργο τους, καθώς ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 19ο λεπτό με τον Ίρβινγκ Λοσάνο,
ύστερα από σφάλμα του Ίμερς, που έβγαλε τον Μεξικανό απέναντι απ’ τον Ίντι Γκρούτχάουζεν. Το παιχνίδι είχε χαμηλό ρυθμό και ελάχιστες καλές στιγμές στο ξεκίνημα του. Το δεύτερο γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Λουκ Ντε Γιόνγκ να σκοράρει με κεφαλιά ύστερα από στέντρα του Γιόριτ Χέντριξ.

Η επανάληψη ήταν καταιγιστική από πλευράς Αϊντχόφεν, πετυχαίνοντας ακόμα πέντε γκολ! Στο 54ο λεπτό ο Περέιρο Λόπεζ ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, το οποίο δόθηκε με τη βοήθεια του VAR. Στο 70ο λεπτό ο Ερίκ Γκουτιέρεζ μπήκε στο ματς, με τον Μεξικανό να κάνει ντεμπούτο στην Ολλανδία. Χρειάστηκε τρία λεπτά για να... προσαρμοστεί και έβγαλε μια εντυπωσιακή τριαντάρα μπαλιά για να βρει τον συμπατριώτη του Λοσάνο, ο οποίος κρέμασε εντυπωσιακά τον Γκρουτχάουζεν για το 4-0.

Ο Γκουτιέρεζ στο 75ο λεπτό πέτυχε ένα απίθανο γκολ με αριστερό δυνατό σουτ εκτός περιοχής και ολοκλήρωσε την ονειρεμένη ευρωπαϊκή πρεμιέρα του για το 5-0. Δεν ήταν αυτό το τέλος για την δύσμοιρη Ντεν Χάαγκ. Στις καθυστερήσεις του ματς οι Μπρενβάικ και Περέιρο Λόπεζ (πέναλτι) πέτυχαν ακόμα δύο γκολ για το τελικό 7-0!

Η Αϊντχόφεν παραμένει αήττητη στο σπίτι της Ντεν Χάαγκ από το 1991 και μετά! Μετά τη δοκιμασία κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η Αϊντχόφεν υποδέχεται τον Άγιαξ για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο άλλο απογευματινό ματς της 5ης Αγωνιστικής, η Φένλο πέρασε από την έδρα της Ντε Χράαφσχαπ (89' Ντελάνο - 6' Σούσιτς, 30' Ποστ).
Keywords
Τυχαία Θέματα