«Τα έχωσε» ο Τοβέν… (video)

Η ήττα της Μαρσέιγ στο «Μαμούτ Ατλαντίκ» αφενός έδωσε συνέχεια στο «μαύρο σερί» 42 χρόνων στην έδρα της Μπορντό, αφετέρου ουσιαστικά έβαλε τέλος στην προσπάθεια κατάληψης της 3ης θέσης και διεκδίκησης της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Ο πρώτος σκόρερ της Μαρσέιγ φέτος Φλοριάν Τοβέν μιλώντας στη μικτή ζώνη του γηπέδου μετά το τέλος του ματς, δε «μάσησε τα λόγια» του χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρή γλώσσα.

«Η πρώτη τριάδα τελείωσε και φέτος. Λέμε ιστορίες, πρέπει να σταματήσουμε πια…! Κουράστηκα αλλά είμαστε κακοί φέτος. Κάναμε και φέτος μια άσχημη
σεζόν κι ακόμη κι αν προκρινόμασταν στο Τσάμπιονς Λιγκ θα πηγαίναμε να δείξουμε τί...;
Η ίδια ιστορία κάθε χρόνο. Βαρέθηκα πια. Οι χρονιές περνούν και δεν κερδίζουμε τίποτε. Δεν κερδίζουμε τα ματς που πρέπει, κάνουμε διαρκώς λάθη. Απόψε δεν κάναμε τίποτε σωστά. Ήμασταν ένα μηδενικό»!

Στη Γαλλία πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που ερμηνεύουν τις συγκεκριμένες δηλώσεις του 26χρονου ποδοσφαιριστή υπό το πρίσμα του εκπεφρασμένου ενδιαφέροντος για την απόκτηση του, από τις δύο ομάδες του Μιλάνου, την Ίντερ και τη Μίλαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα