Με ζόμπι θα τα βάλει ο Dave Bautista για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Zack Snyder

Bautista είναι αυτός...

Ο γνωστός ηθοποιός Dave Bautista θα συνεργαστεί με τον Zack Snyder για τις ανάγκες της επερχόμενης ταινίας του Netflix, "Army of Dead".

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία θα λαμβάνει χώρα σε έναν μεταποκαλυπτικό κόσμου όπου έχει ξεσπάσει επιδημία με ζόμπι. Μια ομάδα από μισθοφόρους θα αποφασίσουν να πάνε στο Λας Βέγκας, το οποίο έχει κατακλυστεί

από ζόμπι, και να φέρουν εις πέρας τη σημαντικότερη αποστολή τους. Να κάνουν τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ.

Το σενάριο θα γράψει ο Snyder με την Shay Hatten, ενώ θα είναι παράλληλα παραγωγός μαζί με την Deborah Snyder και τον Wesley Coller. Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο έτος.

Ο Dave Bautista.

Ο Snyder είναι άμεσα συνδεδεμένος με το DCEU, καθώς έχει σκηνοθετήσει τα "Man of Steel" (2013), "Batman v Superman: Dawn of Justice" (2016) και "Justice League" (2017). Βρισκόταν πίσω από την παραγωγή του "Aquaman" (2018), ενώ θα κατέχει τον ίδιο ρόλο για τα "Wonder Woman 1984" (5 Ιουνίου 2020), "The Suicide Squad" (6 Αυγούστου 2021) και "The Flash" (2021).

Από την άλλη, ο Bautista είναι συνδεδεμένος με το MCU, έχοντας πρωταγωνιστήσει στα "Guardians of the Galaxy Vol. 1 and 2" και "Avengers: Infinity War" ως Drax. Στον εν λόγω ρόλο θα επιστρέψει για τις ανάγκες του "Avengers: Endgame", το οποίο θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας στις 24 Απριλίου. Φήμες θέλουν να αναλαμβάνει κάποιον ρόλο στην επερχόμενη ταινία του DCEU, "The Suicide Squad", ενώ είναι επιβεβαιωμένο ότι θα τον δούμε στα "My Spy" και "Dune".

H ταινία αυτή δεν θα έχει καμία σχέση με το "Dawn of the Dead", το remake του Snyder με το οποίο έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο το 2004. Σε εκείνη την ταινία πρωταγωνιστούσαν οι Sarah Polley, Ving Rhames, Jake Weber και Mekhi Phifer και αποτελούσε remake της ομώνυμης ταινίας του George A. Romero του 1978. Η ταινία τα είχε πάει καλά στο box office, καθώς εισέπραξε $102 εκ., ενώ ο προϋπολογισμός της ανέρχονταν στα $25 εκ..

Εν αναμονή της εν λόγω ταινίας, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Απρίλιο και πείτε μας στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα σας συναντήσουμε. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό NetflixThe Society/Κοινωνία από το Μηδέν | Teaser [HD] | Netflix (Υποτιτλισμένο)Πρωταγωνιστή βρήκε η μιούζικαλ σειρά του Damien Chazelle

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα