The Eternals: Ο Kumail Nanjiani σε διαπραγματεύσεις για την ταινία

Άγνωστος ο ρόλος του όμως.

O Kumail Nanjiani, γνωστός από τα "The Big Sick" και "Silicon Valley", βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να συμμετάσχει στο "The Eternals" της Marvel.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Nanjiani συζητάει ώστε να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του

κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, που επικεντρώνεται σε μια φυλή από κοσμικά όντα, τα οποία αν και εξωτερικά μοιάζουν ανθρώπινα, εσωτερικά η ιδιαίτερη βιολογία τους τους δίνει απίστευτη δύναμη, μακροζωία και δυνάμεις που ένας θνητός δεν θα μπορούσε να έχει. Το "The Eternals" λέγεται ότι είναι μία από τις δύο ταινίες που ετοιμάζεται να γυρίσει η Marvel φέτος, με τη δεύτερη να είναι μάλλον η solo ταινία της Black Widow.

Δεν γνωρίζουμε για ποιον ρόλο συζητάει ο Nanjiani. Για την Jolie πάντως, αρκετοί περιμένουν να τη δουν ως Sersi - μια Eternal, που συχνά ζει ανάμεσα στους θνητούς και συμμετέχει σε σημαντικά ιστορικά γεγονότα.

Kumail Nanjiani in The Twilight Zone. Credit: CBS.

Μερικοί από τους γνωστότερους Eternals είναι οι Ikarus, Thena, καθώς και ο Mentor (A'lars), βιολογικός πατέρας ενός εκ των διασημότερων villains του σύμπαντος της Marvel, τον Thanos. Οι Eternals έχουν διαλέξει το μονοπάτι της ειρήνης και οι κύριοι εχθροί τους είναι τα ξαδέρφια τους, οι Deviants. Αυτοί έχουν διεστραμμένη εξωτερική εμφάνιση, κάτι που αντικατοπτρίζει τον ψυχικό τους κόσμο, και είναι πολεμοχαρείς. Ο πόλεμος μεταξύ των δύο φυλών είναι ατελείωτος και το ανθρώπινο είδος είναι πάντα παράπλευρη απώλεια.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΤην ένταξή της στο cast του "The Eternals" συζητά η Angelina JolieΗ Marvel βρήκε σκηνοθέτη για το "The Eternals"Eternals και Marvel σε νέα κινηματογραφικά μονοπάτια

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα