Οσκαρική επιστροφή για το "The Suicide Squad"

Ναι, ρε Viola!

H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Viola Davis, θα επιστρέψει ως Amanda Waller για την ταινία "The Suicide Squad", σύμφωνα με το TheWrap.

Η Davis είναι γνωστή για τους ρόλους της στα "The Help", "Fences" και την τηλεοπτική σειρά "How to Get Away with a Murder". Πρόσφατα την είδαμε στην ταινία του Steve McQueen, "Widows".

Η ταινία θα είναι περισσότερο

ένα φιλμ επανεκκίνησης, παρά άμεσο sequel. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του παραγωγού Peter Safran, η σκηνοθεσία και το σενάριο του Gunn θα δώσουν μια νέα κατεύθυνση στην ταινία. "Πρώτα από'όλα, δεν το αποκαλούμε 'Suicide Squad 2', επειδή είναι ολικό reboot. Το αποκαλούμε 'The Suicide Squad' και νομίζω ότι το κοινό πρέπει να ενθουσιαστεί. Είναι ό,τι ελπίζεις σε μια ταινία του James Gunn και αυτό λέει και υπόσχεται πολλά, και ξέρω ότι θα είναι καλή", είπε σε δήλωσή του στο JoBlo.

Η Amanda Waller πρωτοεμφανίστηκε στο "Legends #1" το 1986. Δημιουργήθηκε από τους John Ostrander, Len Wein και John Byrne και σχετίζεται με τη μυστική κυβερνητική οργάνωση A.R.G.U.S., η οποία προσλαμβάνει κακούς της DC για να αναλάβουν αποστολές πολύ 'βρώμικες' για άλλους ήρωες, όπως οι Batman και Superman.

Ο Will Smith δεν θα επιστρέψει για να ενσαρκώσει ξανά τον Deadshot και δημοσιεύματα ήθελαν τον Idris Elba να αναλαμβάνει τον ρόλο, κάτι που μάθαμε ότι δεν θα ισχύσει τελικά. Επιπλέον, η Margot Robbie θα εμφανιστεί στην ταινία ως Harley Quinn, παρά τα προηγούμενα δημοσιεύματα που υπονοούσαν το αντίθετο. Και ο Jai Courtney θα επιστρέψει ως Captain Boomerang.

Έντονες φήμες θέλουν τον Dave Bautista που γνωρίσαμε μέσα από το "Guardians of the Galaxy" να συνεργάζεται και πάλι με τον James Gunn για την επερχόμενη ταινία των DC και Warner Bros. O Gunn θα γράψει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει την ταινία, ενώ μετά θα αναλάβει το "Guardians of the Galaxy 3" της Marvel.

Το "Suicide Squad 2" αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 6 Αυγούστου 2021.

Εν αναμονή της εν λόγω ταινίας, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Απρίλιο και πείτε μας στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα σας συναντήσουμε. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΝέο ρόλο θα αναλάβει ο Idris Elba στο "The Suicide Squad"Σαν μπούμερανγκ επιστρέφει ο Jai Courtney για το "The Suicide Squad"Ρόλο φημολογείται ότι θα κατέχει ο Dave Bautista στο "Suicide Squad 2"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα