Συνιδρυτές του Instagram αποχωρούν από την εταιρεία

Σε μια δήλωση σχετικά με την πλατφόρμα, η Systrom δεν έδωσε λόγο για αυτή την αναχώρηση.

Οι συνιδρυτές της Instagram, Kevin Systrom και Mike Krieger, φεύγουν από την εταιρεία που σχημάτισαν το 2010.

Σε μια δήλωση σχετικά με την πλατφόρμα, η Systrom δεν έδωσε λόγο για αυτή την αναχώρηση, αλλά είπε ότι το δίδυμο ήταν έτοιμο για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή.

"Έχουμε

μεγαλώσει, από 13 άτομα που ήμασταν στην αρχή, σε πάνω από χίλιους με γραφεία σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα κατασκευάζουμε προϊόντα που χρησιμοποιούνται και αγαπιούνται από μια κοινότητα άνω του ενός δισεκατομμυρίου", έγραψε η Systrom.

"Σχεδιάζουμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να διερευνήσουμε πάλι την περιέργεια και τη δημιουργικότητά μας. Η οικοδόμηση νέων πραγμάτων απαιτεί να κάνουμε και μερικά βήματα πίσω, να κατανοήσουμε τι μας εμπνέει και αν ταιριάζει με αυτό που χρειάζεται ο κόσμος. Αυτό είναι που σκοπεύουμε να κάνουμε."

Η Bloomberg αναφέρει ότι αυτή η αναχώρηση γεννήθηκε από την αύξηση των εντάσεων μεταξύ των δύο και του Διευθύνοντος Συμβούλου της μητρικής εταιρείας του, Mark Zuckerberg. Σύμφωνα με τις πηγές της Bloomberg, απογοητεύτηκαν από τη μεγαλύτερη συμμετοχή του Zuckerberg στην καθημερινή διαχείριση της επιχείρησης, η οποία αποτελεί μια τεράστια πηγή εσόδων για το Facebook.

Ο Γιώργος "JimoVourk" Βουλγαρίδης είναι social media Director και αρθρογράφος του IGN Greece. Μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook ή Twitter ή σε κάποιον φανταστικό ανοικτό κόσμο κάποιου RPG παιχνιδιού, να σφάζει Orks και δράκους.

IGN GreeceEρευνα δείχνει τι παρακινεί την ενασχόλησή μας με τα videogamesΗ Κίνα σκοπεύει να περιορίσει το πόσο συχνά οι κάτοικοι παίζουν βιντεοπαιχνίδιαΗ Riot απαντά σε πολλαπλές κατηγορίες για παρενόχληση

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα