Το κλείσιμο της Telltale οφείλεται σε αποτυχημένη χρηματοδότηση

Η Lionsgate ήταν ο σωτήρας.

Ακολουθώντας τα νέα ότι η Telltale Games κλείνει οριστικά, οι fans αναρωτιούνται το πώς έγινε κάτι τόσο ξαφνικά. Με νέα φήμη, πληροφορηθήκαμε ότι το όλο γεγονός οφείλεται σε αποτυχημένη χρηματοδότηση, στην οποία η εταιρεία

στηριζόταν για να συνεχίσει να λειτουργεί.

εταιρεία δούλευε σκληρά πάνω σε αυτή τη χρηματοδότηση", είπε ο συνιδρυτής της Telltale, Dan Connors, στο Variety. "Δυστυχώς, ο τελευταίος χρηματοδότης μας αποχώρησε αναπάντεχα και δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε την παραγωγή. Είχαμε όλοι επικεντρωθεί σε αυτή τη λύση, που όταν τη χάσαμε δεν είχαμε κανέναν άλλο άσσο στο μανίκι μας."

Tο αρχικό πλάνο ήταν να δοθούν σε όλους τρεις ώρες για να μαζέψουν τα πράγματά τους, ενώ το Variety αναφέρει ότι την Πέμπτη θα αφιερώσουν μια ολόκληρη μέρα για τα αποχαιρετιστήρια. Επιπροσθέτως, ο CEO, Pete Hawley, θα δίνει συστατική επιστολή στο LinkedIn σε όσους εργαζόμενους το ζητήσουν.

Πριν από λίγες μέρες, η Melissa Hutchison, που δίνει τη φωνή της στην Clementine δήλωσε την απογοήτευσή της για την απότομη διακοπή του The Walking Dead, το οποίο ωστόσο μπορεί να σωθεί, καθώς πολλοί ενδιαφέρονται να ολοκληρώσουν το εν λόγω project.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Ανακοινώθηκε το PlayStation Classic Ευρώπη και Αμερική εναντίον του gaming τζόγου To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα “Red Bull Escape Room” αναζητά τα πιο δυνατά μυαλά στον κόσμο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα