Fan-Made παιχνίδι Spyro κόβεται από την Activision

Ήταν απλά θέμα χρόνου.

H Activision έστειλε εξώδικο στο δημιουργό του Spyro: Myths Awaken.

Ο Sebastian Chapman έλαβε γράμμα από τους δικηγόρους της Activision, και επιβεβαίωσε πως "Το Spyro: Myths Awaken είναι νεκρό", γράφει το Eurogamer. Όλη του η δουλειά δεν πήγε όμως χαμένη. Ο Chapman είπε πως το παιχνίδι "από μόνο του, με την ιστορία, τα επίπεδα, τους χαρακτήρες, το gameplay

του είναι πολύ ζωντανό".

Στο Reddit, ο Sebastian ενημέρωσε άλλους developers αντίστοιχων projects να προσέχουν.

"Ενώ σχεδιάζαμε για κάτι τέτοιο που πιθανώς θα συνέβαινε, και φτιάξαμε το παιχνίδι μας γύρω από αυτή την πιθανότητα, θα συνεχίσουμε με το παιχνίδι μόνο του, χωριστά από τον Spyro πλέον. Είναι κάτι που πρέπει να προσέχουν οι δημιουργοί άλλων παιχνιδιών με τον Spyro αυτή τη στιγμή, ή άνθρωποι που σκέφτονται να φτιάξουν Spyro games", έγραψε ο Chapman.

"Ξέρουμε τη στάση της Activision στο θέμα και πώς θα πάει (δεν προσπαθώ να κάνω κάποια μεγάλη δήλωση για την Activision ή πώς το χειρίστηκε κτλ, απλά μεταφέρω πώς έγινε και τι σημαίνει, οπότε μην το πάρετε με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο)," συνέχισε.

Το πρότζεκτ σχεδιάστηκε τέσερα χρόνια πριν, όταν "ο Spyro ήταν ουσιαστικά νεκρός" και ξεκίνησε παραγωγή τον Φεβρουάριο του 2017.

"Πάντα ήθελα μια κανονική συνέχεια της κλασικής εποχής του Spyro, και αφού δεν επρόκειτο να συμβεί, πήρα την ευκαιρία", εξηγεί ο κύριος Chapman. "Αλήθεια, αν δεν ήταν για το Reignited, όλο αυτό δε θα συνέβαινε τώρα, και το Myths Awaken θα συνέχιζε σαν ένα Spyro fan-made παιχνίδι. Κακό timing..."

Το Spyro Reignited Trilogy ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος, και η ημερομηνία κυκλοφορίας μεταφέρθηκε τον περασμένο μήνα από τον Σεπτέμβριο στον Νοέμβριο. Διαβάστε εδώ γιατί είναι τόσο σημαντική η επιστροφή του Spyro.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN Greece Gamescom 2018: Η πρώτη ματιά στο Reignited Spyro: Year of the Dragon Καθυστερεί για λίγο ακόμα η κυκλοφορία του Spyro Reignited Trilogy SDCC 2018: O Stewart Copeland επιστρέφει στο Spyro Reignited Trilogy

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα