Συνεχίζονται οι επαφές για τον Γκιγιέρμε

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για την απόκτηση του Γκιγιέρμε και δεν αποκλείεται το θέμα να κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των Πειραιωτών αισιοδοξούν πως η συγκεκριμένη μετεγγραφή θα ολοκληρωθεί σύντομα, την ίδια στιγμή που η προσοχή τους είναι στραμμένης και στην πρώτη αναμέτρηση με τη Λουκέρνη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.


Η ισπανική ομάδα από την πλευρά της είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Βραζιλιάνου μέσου, όμως φέρεται να έχει ζητήσει ως έμψυχο αντάλλαγμα, τον Μανώλη Σιώπη, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Έλληνα μέσου και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις, ανάλογα και με την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προορίζει τον Βραζιλιάνο μέσο για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού και θέλει να τον έχει άμεσα στη διάθεσή του, προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα, εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν. Ο Γκιγιέρμε δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο δεύτερο ματς με τη Λουκέρνη και θα υπολογίζεται για τα play off του Europa League, εφόσον προκριθεί ο Ολυμπιακός.
Keywords
Τυχαία Θέματα