Σύμμαχος του Batman αλλάζει στρατόπεδο στο sequel του Batman: White Knight

Ένας νέος φίλος για τον Joker.

H DC Comics ανακοίνωσε ότι το "Batman: White Knight" θα αποκτήσει sequel το 2019. Το κόμικ θα λέγεται "Batman: Curse of the White Knight" και θα εισάγει μια αρκετά διαφορετική εκδοχή του συμμάχου του Batman,

Azrael.

Όπως αποκάλυψε το Paste, το "Curse of the White Knight" θα γράψει και θα σχεδιάσει ο Sean Gordon Murphy, και θα διαδραματίζεται στο ίδιο εναλλακτικό DC Universe όπως η πρωτότυπη σειρά. Το κόμικ θα απευθύνεται σε ενήλικο κοινό και θα εκδοθεί από την DC Black Label.

Batman: Curse of the White Knight #1 cover από τον Sean Gordon Murphy. (DC Entertainment)

Ο Murphy είπε στο μέσο ότι το "Curse of the White Knight" θα περιλαμβάνει "την εκ νέου συγγραφή ενός πρώην συμμάχου του Batman ως μια απειλή μεγαλύτερη από τον Joker". Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή από την DC, η σειρά θα έχει τον Joker να συνεργάζεται με τον Azrael ώστε να τον βοηθήσει στην αποκάλυψη ενός σοκαριστικού μυστικού της οικογένειας Wayne και της ιστορίας της στην Gotham.

Για όσους δεν γνωρίζουν το "Batman: White Knight", η σειρά εξερευνούσε μια άλλη εκδοχή της Gotham όπου ο Joker γιατρευόταν, επέστρεφε στην προσωπικότητα του Jack Napier και ξεκινήσουμε την πολιτική του καριέρα με μια πλατφόρμα ενάντια στους σούπερ ήρωες. Η σειρά τελείωσε προσφάτως, με εννιά τεύχη.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceH Marvel αποκαλύπτει την κρυφή σύνδεση ανάμεσα σε Wolverine και VenomΑπεβίωσε ο συν-δημιουργός του Ghost RiderΈνα νέο manga συνεχίζει τις έρευνες του "Ace Attorney"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα