Καλύφθηκε η θέση που άφησε κενή ο Burt Reynolds για την επόμενη ταινία του Tarantino

Ο καλός του φίλος Bruce Dern αναλαμβάνει τον ρόλο.

Τον προηγούμενο μήνα απεβίωσε ο Burt Reynolds, μετά από μια ζωή γεμάτη γέλιο και χολιγουντιανούς ρόλους. Ο ηθοποιός άφησε ένα κενό στον κωμικό χώρο και, επιπλέον, μία άδεια θέση στο cast του "Once Upon a Time in Hollywood", τη νέα ταινία του Quentin Tarantino.

Μετά

από αναφορές του Deadline μάθαμε πως τον ρόλο του ως George Spahn για την ταινία της εγκληματικής δράσης του Marilyn Manson θα καλύψει ο δύο φορές προτεινόμενος για Όσκαρ, και φίλος του Reynolds, Bruce Dern.

Ο Spahn υπήρξε, εν αγνοία του, καταλυτικός παράγοντας για τη δράση του Manson. Στην ιστορία του Tarantino θα τον δούμε, μέσα από το πρόσωπο του Dern, ως έναν σχεδόν τυφλό άντρα στην ηλικία των 80 ετών, που πείστηκε από τον δολοφόνο να του νοικιάσει το ράντσο, σε αντάλλαγμα των "υπηρεσιών" που θα προσέφεραν οι γυναίκες ακόλουθοι του Manson.

Τον Dern έχουμε δει να συμπρωταγωνιστεί με τον Reynolds σε αρκετές ταινίες μέσα στις δεκαετίες που οι δύο ηθοποιοί έχτιζαν τις καριέρες τους, ακόμα και όταν τις είχαν πλέον εδραιώσει. Το 1965 βρέθηκαν μαζί σε ένα επεισόδιο του "12 O’Clock High", μίας σειράς του ABC με θεματολογία Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, το 1999 στην τηλεταινία "Hard Time: The Premonition" και το 2003 στο γουέστερν "Hard Ground".

Με τον Tarantino ο Dern έχει συνεργαστεί ξανά, για τη βραβευμένη ταινία του σκηνοθέτη και σεναριογράφου, "Django Unchained", και έναν χρόνο αργότερα και με πιο χαρακτηριστικό ρόλο, για το "The Hateful Eight", ως General Sandy Smithers.

Για το "Once Upon a Time in Hollywood" θα βρεθεί σε ένα cast γεμάτο από γνωστά ονόματα. Οι πρωταγωνιστές του δεν είναι άλλοι από τους Leonardo Di Caprio και Brad Pitt, οι οποίοι μάλιστα έχουν κάνει και την πρώτη τους εμφάνιση από την ταινία σε μία φωτογραφία. Με τον ίδιο τρόπο εμφανίστηκε και η Margot Robbie ως Sharon Tate, την πρόωρα χαμένη ηθοποιό, σύζυγο του Roman Polanski, 8,5 μηνών έγκυο στο παιδί του και άτυχη γειτόνισσα του Manson.Τον ρόλο του ηγέτη της δολοφονικής αίρεσης Manson Family θα ενσαρκώσει ο Damon Herriman, ο οποίος είχε έναν από τους γνωστότερους ρόλους του για τη σειρά "Justified".

Το γνωστότερο, ίσως, όνομα του cast είναι αυτό του βετεράνου ηθοποιού Al Pacino, ο οποίος για την ταινία του Tarantino θα ενσαρκώσει τον μάνατζερ του Nick Dalton (Leonardo Di Caprio) και πρώην αστέρα ταινιών γουέστερν, Marvin Shwarz. Τον ακολουθούν οι Kurt Russell και Tim Roth, οι οποίοι ήταν από τους πρώτους που έλαβαν ρόλο για το "Once Upon a Time in Hollywood", και μαζί οι Dakota Fanning και Damian Lewis.

Η ταινία θα βρεθεί στους κινηματογράφους νωρίτερα από την αρχική ημερομηνία που είχε ορισθεί, στις 26 Ιουλίου του 2019. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, το "Once Upon a Time in Hollywood" θα λάβει χώρα την επαναστατική εποχή των χίπις παράλληλα με τη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΒρέθηκε ο Charles Manson του Quentin Tarantino για το "Once Upon a Time in Hollywood"Η Margot Robbie ντύθηκε Sharon Tate για το "Once Upon a Time in Hollywood"Έρχεται νωρίτερα το "Once Upon a Time in Hollywood"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα