Αποκλειστικά Skins και V-Bucks με τα Fortnite Bundles της αγοράς

Επιβίωσε με στιλ.

Με την Season 6 να ξεκινά, και τις ειδήσεις για το Fortnite να τρέχουν συνεχώς, μάλλον ήρθε η ώρα για όλους να ανέβουν στο Party Bus με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Οπότε ας δούμε μερικές από τις επιλογές της αγοράς σε πακέτα κονσολών με skins και V-Bucks.

Πώς να αποκτήσετε το Double
Helix Skin

Το Nintendo Switch Double Helix bundle δεν είναι γενναιόδωρο σαν του Xbox One S όσον αφορά τα V-Bucks. Περιέχει 1.000 από δαύτα, και το Nintendo Switch exclusive Double Helix skin. Το πακέτο κυκλοφορεί 5 Οκτωβρίου.

Πώς να αποκτήσετε το Fortnite Eon Skin

Το νέο πακέτο της Microsoft περιέχει το Xbox One S, χειριστήριο, 2.000 V-Bucks και το αποκλειστικό Eon skin. Η τιμή, παρά το μεγάλο αριθμό V-Bucks είναι ίδια με την τιμή λιανικής της κονσόλα. Οπότε όλα δώρο.

Πώς να αποκτήσετε το Fortnite Galaxy Skin

Για τους κατόχους του Samsung Galaxy Note 9 ή του Galaxy Tab S4 το δώρο είναι το Galaxy Skin. Μάλιστα όσοι είχαν προ-παραγγείλει τις συσκευές έχουν δώρο 15.000 V-Bucks! Επίσης, για εκείνους που είναι μεγάλοι φαν του mobile gaming, η Epic ήδη δουλεύει στην ένωση λογαριασμών ανάμεσα σε πολλαπλά συστήματα.

Πώς να αποκτήσετε το Fortnite Royale Bomber Skin

Το Royale Bomber skin είναι ίσως το φτηνότερο και ευκολότερο να αποκτήσουμε. Αυτό γιατί δεν πάει πακέτο με κονσόλα, αλλά με ένα DualShock 4, και δώρο 500 V-Bucks. Παράλληλα, η κίνηση της Sony να αλλάξει ξάφνου την πολιτική της και να επιτρέψει το πολυπόθητο cross-play, μπορεί μόνο να βελτιώσει την κατάσταση.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN GreeceΑλλαγές της Epic στα "boob physics" του FortniteΤα βασικότερα σημεία του Season 6 στο FortniteΗ Epic επιβεβαιώνει ένωση των λογαριασμών Fortnite μετά τις ανακοινώσεις της Sony

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα