Ο Mandarin θα επιστρέψει στο MCU

Ο πραγματικός Mandarin κυκλοφορεί ακόμα εκεί έξω.

Προσοχή spoilers από το Avengers: Endgame!

H Marvel Studios έχει σημαντικά σχέδια για τον Mandarin στο Marvel Cinematic Universe. Μπορεί ο Tony Stark να πεθάνει στο "Avengers: Endgame", αλλά ένας από τους

σημαντικότερους αντιπάλους του Iron θα επιστρέψει στο MCU.

Η επιβεβαίωση ήρθε απευθείας από τον επικεφαλής της Marvel Studios, Kevin Feige, κατά τη διάρκεια του Reddit AMA session του (μέσω Collider). Όταν ρωτήθηκε αν μελλοντικά projects του MCU θα περιλαμβάνουν την οργάνωση Ten Rings, από την πρώτη ταινία "Iron Man", ή τον "πραγματικό" Mandarin, που μάθαμε ότι υπάρχει στο Marvel One Shot "All Hail the King", ο Feige απάντησε, "Ναι".

Στα κόμικς, ο Mandarin θεωρείται ένας από τους βασικούς αντιπάλους του Iron Man. Ο πατέρας του είναι ένας πλούσιος Κινέζος και η μητέρα του Βρετανή αριστοκράτισσα. Ο Mandarin ελέγχει 10 παντοδύναμα δαχτυλίδια που πήρε από τα απομεινάρια ενός εξωγήινου αεροσκάφους. Τα δαχτυλίδια τού δίνουν μαγικές δυνάμεις, κάνοντας τον τον ιδανικό αντίπαλο στην τεχνολογία του Iron Man.

Το "Iron Man" του 2008 εισήγαγε την Ten Rings, την τρομοκρατική οργάνωση υπεύθυνη για την απαγωγή του Tony Stark για να τους φτιάξει όπλα για τους δικούς τους σκοπούς. Ο αρχηγός του, Raza, φορούσε ένα κόκκινο δαχτυλίδι που πιστεύεται ότι ήταν ένα από τα δαχτυλίδια του Mandarin.

Ο Mandarin εμφανίστηκε στο "Iron Man 3" του 2013 και τον υποδύθηκε ο Sir Ben Kingsley. Παρόλα αυτά, η ταινία αποκάλυψε ότι ο χαρακτήρας δεν ήταν ο πραγματικός Mandarin αλλά ένας ηθοποιός, ο Trevor Slattery, που τον υποδυόταν υπό τις οδηγίες του Aldrich Killian. Ο Killian αποκαλύφθηκε ως ο "πραγματικός" Mandarin, που είχε δυνάμεις από τον ιό Extremis και όχι από τα δαχτυλίδια. Η αλλαγή αυτή δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα τους fans της Marvel, που γνώριζαν τον χαρακτήρα από τα κόμικς.

To "All Hail the King" του 2014 (που ήταν ένα από τα έξτρα στο DVD του "Thor: The Dark World") αποκάλυψε εκ νέου, ότι κανένας από τους δύο δεν ήταν ο αληθινός Mandarin. Σε αυτό είδαμε τον φυλακισμένο Slattery να συναντά τον Jackson Norriss, έναν αντιπρόσωπο του Mandarin. Ο Norriss απαγάγει τον Slattery αφού ενημερώνει τον ηθοποιό ότι το αφεντικό του έχει προσβληθεί που του έκλεψαν το όνομα και έπραξαν στη θέση του.

Η Marvel δεν έχει συνεχίσει την ιστορία του χαρακτήρα μετά από αυτό και με τον θάνατο του Tony δεν ήταν σίγουρο ότι θα παίρναμε ποτέ απάντηση. Αλλά σύμφωνα με τον Feige, κάτι μας ετοιμάζει η Marvel.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece H Disney ανακοινώνει το πρόγραμμα της Marvel μέχρι το 2022 Ποιος Avenger βρίζει περισσότερο στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel; Dark Phoenix - Final Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα