ΠΑΟΚ: Η ώρα του Λάμπρου

Πέρσι ήταν ο καλύτερος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, ωστόσο το προπονητικό επιτελείο αποφάσισε υπέρ του Αμρ Ουάρντα που μία χρονιά πριν είχε «βγάλει μάτια» με τον Ατρόμητο.

Ο Αιγύπτιος τελικά δεν κατάφερε να καθιερωθεί λόγω των γνωστών εξωαγωνιστικών παραπτωμάτων του και ο Λάζαρος Λάμπρου μετά τον δανεισμό του στην Ολλανδία επιστρέφει στους «ασπρόμαυρους» με στόχο να… μείνει!

Ο 21χρονος ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ και ετοιμάζει τις… βαλίτσες

της επιστροφής, αφού θα συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου η οποί θα διεξαχθεί στην Ολλανδία εκεί όπου πέρσι ήταν εξαιρετικός με την φανέλα του ΠΑΟΚ στα φιλικά που αγωνίστηκε.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν, καταγράφοντας 27 συμμετοχές και πετυχαίνοντας οχτώ γκολ και δέκα ασίστ, όντας ένας από τους πρωταγωνιστές της επίτευξης του στόχου της παραμονής της ομάδας.

Βέβαια οι σειρήνες ηχούν δυνατά στην Ευρώπη, με αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, με τον ίδιο να επιστρέφει στον Δικέφαλο, ευχαριστώντας την ομάδα από την Ολλανδία για τις στιγμές που έζησε φέτος.

Μάλιστα, οι οπαδοί της Φορτούνα τον αποθέωσαν στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του, με τον ίδιο να ανταποδίδει με χειροκρότημα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα που έδειξε περισσότερο ενδιαφέρον ήταν η Φενερμπαχτσέ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να τον παραχωρήσει και για το θέμα αυτό τοποθετήθηκε δημόσια και γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης.

Στο μεταξύ δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να συζητήσουν πιθανή ανανέωση του συμβολαίου τους, καθώς στην Τούμπα θέλουν να αυξήσουν την ρήτρα του Λάμπρου που είναι 3 εκατ. ευρώ. Ο Λάμπρου που ήρθε στον ΠΑΟΚ από τον συμπολίτη Ηρακλή και έχει περάσει και από τον Παναθηναϊκό δείχνει πιο ώριμος από ποτέ, καθώς στην Ολλανδία έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στον «Δικέφαλο» αναζητούν ούτως η άλλως δύο ακραίους χαφ καθώς εκτός από την δεδομένη μεταγραφή που θα κάνουν σε αυτήν τη θέση χάνεται και ο Ελ Καντουρί που οδεύει προς την Ιταλία και την Μπρέσια. Επίσης θυμίζουμε πως και το θέμα του Πέδρο Ενρίκε είναι «ανοιχτό» με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να περιμένουν την έκθεση του Λουτσέσκου για τον Βραζιλιάνος επιθετικό.

«Έτσι πήγα στην Ολλανδία»

Παλιότερα και όσο ήταν στην Ολλανδία ο Λάμπρου είχε δηλώσει για τον ΠΑΟΚ:

«Η παρουσία μου στην Πανιώνιο ήταν μια καλή εμπειρία και με βοήθησε να εξελιχθώ. Το καλοκαίρι επέστρεψα στον ΠΑΟΚ, έκανα προετοιμασία, μαζί με τα παιδιά.

Μετά τον αποκλεισμό από την Μπενφίκα στα play off του Champions League, έγινε πρόταση σε πολλούς νέους παίκτες να αγωνιστούν σε κάποια άλλη ομάδα αυτή τη χρονιά. Τότε ο μάνατζέρ μου, Τάσος Παπαδόπουλος, του οποίου το γραφείο έχει έδρα στο Αμστερνταμ, με κάλεσε για καφέ, μία ημέρα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Εγώ προσωπικά ήθελα να μείνω 100% στον ΠΑΟΚ, αλλά εκείνος μου είπε πως Φένλο και Φορτούνα Σιτάρντ ενδιαφέρονται για να με αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού. Ήξερα πως το ολλανδικό ποδόσφαιρο είναι άκρως επιθετικό, κάτι ιδανικό για μένα.

Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή της Φορτούνα, ο οποίος με έπεισε απόλυτα, με αποτέλεσμα να πετάξω το ίδιο μεσημέρι, προκειμένου να με ξεναγήσει στο γήπεδο και τις εγκαταστάσεις. Φυσικά και θέλω να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ με τον οποίο έχω συμβόλαιο».

The post ΠΑΟΚ: Η ώρα του Λάμπρου appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα