Σύμπτωση που προκαλεί "τρόμο" στην Λίβερπουλ

Ήταν Απρίλιος και πάλι... 2014... Τότε ήταν η 36η αγωνιστική τώρα η 34η! Τα ματς αυτή την αγωνιστική είναι Λίβερπουλ-Τσέλσι και Κρισταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι όπως και τότε, την 27η ημέρα του Απρίλη του 2014 ή αλλιώς... την ημέρα που γλίστρισε ο Τζέραρντ!

Η Λίβερπουλ ήταν δύο βαθμούς μπροστά από την Μάντσεστερ Σίτι και υποδεχόταν την Τσέλσι όταν συνέβη αυτό!!

Οι κόκκινοι έχασαν από την Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο με τα γκολ του Ντέμπα Μπα αλλά και του Γουίλιαν και αποχαιρέτησαν το πρωτάθλημα.


Η Σίτι την ίδια ώρα επικρατούσε 2-0 της 11ης Κρίσταλ Πάλας (...τώρα είναι 12η) με γκολ των Τζέκο και Γιαγιά Τουρέ και αυτομάτως ήταν φαβορί για τον τίτλο! Σενάριο που φαντάζει εφιαλτικό και δεν θέλουν καν να το σκέφτονται στην Λίβερπουλ πριν υποδεχτούν ξανά τους μπλε στο Άνφιλντ! Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για αυτό στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς και δεν θέλει συγκρίσεις, δεν θέλει να το ακούει, δεν θέλει καν οι παίκτες του να το ξέρουν...

Jurgen Klopp really doesn’t want to talk about *that* Gerrard slip against Chelsea in 2014 #liverpool #premierleague #jurgenklopp pic.twitter.com/sTuDQJ5kL6

— sntv (@sntvstory) April 12, 2019

"Δεν νομίζω ότι το σκέφτεται κανείς εκτός από εσάς. Δεν ξοδεύω ούτε ένα δευτερόλεπτο για να το σκεφτώ. Κάτι έχω ακούσει για το... συμβάν! Να πείτε στον κόσμο να το αγνοήσει. Δεν έχει καμία σχέση για εμάς. Εμείς γράφουμε καινούρια ιστορία. Κάτι συμβαίνει μια φορά στην ζωή μας... το πολύ δύο ή και ποτέ! Αυτό πιστεύω. Σκεφτόμαστε το ματς της Κυριακής το οποίο δεν έχει σχέση με το παρελθόν."

Από εκείνο το παιχνίδι του 2014 στο γήπεδο θα βρίσκονται μόνο ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της Τσέλσι, Γουίλιαν αλλά και ο Σαλάχ που τότε φορούσε την φανέλα των μπλε! Κανένας από τους κόκκινους!

Το Σάββατο συμπληρώνονται ακριβώς πέντε χρονιά από την περίφημη ομιλία του Στίβεν Τζέραρντ στους συμπαίκτες του μετά τη νίκη θρίλερ 3-2 απέναντι στην Σίτι όπου είχε πει "αυτό το τρόπαιο δεν θα γλιστρήσει από τα χέρια μας τώρα" και... τελικά γλίστρησε!

Το φάντασμα του Ντέμπα Μπα... το γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ... η επιστροφή του Γουίλιαν... τα ίδια ματς... σχεδόν η ίδια βαθμολογία... συμπτώσεις... συμπτώσεις... συμπτώσεις... φαντάσματα που πρέπει να εξαφανίσουν οι Klopp-busters!
Keywords
Τυχαία Θέματα