Ο Tim Sweeney μιλάει για το μέλλον του Epic Games Store

"Τα achievements και τα gifts είναι στα σχέδια."

Έπειτα από την απάντηση στις αστείες κατηγορίες κάποιων περί Epic Games Store και spyware, ο Tim Sweeney συνέχισε τον διάλογο με άλλους χρήστες του Twitter για θέματα που αφορούσαν την πλατφόρμα της Epic Games. Οι ερωτήσεις είχαν να κάνουν με τον λόγο δημιουργίας της πλατφόρμας, αλλά και για το

αν θα υπάρξουν Trading Cards, Achievements.

Πιο συγκεκριμένα, το Video Game Chat (@vgchat) ρώτησε τον Tim Sweeney για το αν θα υπάρχουν Epic Trading Cards, Κουπόνια, Forums και Achievements με τον Sweeney να απαντάει "Δεν σχεδιάζουμε να αναπτύξουμε κάποιο trading metagame (π.χ. κάρτες) γύρω από το Epic Games store. Τα gifts (δώρο από χρήστη σε χρήστη) και τα achievements είναι στα σχέδια."

We aren’t planning to develop a trading metagame (e.g. cards) around the Epic Games store. Gifting and achievements are on the roadmap. We’ve launched an online support ticketing service developers can choose to use for games across all stores and platforms.

Tim Sweeney (@TimSweeneyEpic) April 10, 2019

H συζήτηση συνεχίζεται με μερικούς από τους χρήστες να εκφράζουν τα παράπονά τους, υπήρχαν όμως κι αυτοί που ζήτησαν χρήσιμες πληροφορίες όπως ο PhillipL91 (@FLyrits), που ρώτησε αν θα υπάρχει cross-buy μεταξύ PC και Mac έκδοσης στο Borderlands 3. Ο Tim Sweeney απάντησε πως "Για τα παιχνίδια που έχουν PC και Mac έκδοση, μία αγορά δίνει πρόσβαση και στα δύο."

Για περισσότερα νέα σχετικά με την Epic Games μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN Greece Το Epic Games Store είναι spyware... To Epic Store θα συνεχίσει να φέρνει αποκλειστικότητες Epic: Δεν κλέβουμε τα δεδομένα σας στο Steam

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα