Ραγδαία άνοδος στον αριθμό παικτών του Borderlands 2

Φήμες λένε, ότι η ανακοίνωση του Borderlands 3 δεν έχουν να κάνουν τίποτα με αυτό. #NOT

Παρά τον εκνευρισμό του κόσμου για την Epic Store αποκλειστικότητα του Borderlands 3 και το review bombing του Borderlands 2, οι παίκτες συνεχίζουν να παίζουν τον δεύτερο τίτλο της main σειράς, δείχνοντας πόσο ανυπομονούν για το επόμενο παιχνίδι του franchise.

Κατά μέσο όρο στο Steam, η βαθμολογία του

Borderlands 2 παραμένει θετική, όμως το αξιοσημείωτο στατιστικό του παιχνιδιού είναι, ότι έφτασε τους 60.000 ταυτόχρονους χρήστες μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα (για την ακρίβεια 59.033 σύμφωνα με το Steamcharts και το PCGamer).


Η επίσημη ανακοίνωση του νέου παιχνιδιού της σειράς ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή, ύστερα από το μεγάλο διάστημα των συνεχών tease της Gearbox, που οδήγησαν στην επίσημη ανακοίνωση του Borderlands 3 κατά τη διάρκεια της PAX East 2019.

Ο αρχικός ενθουσιασμός του κοινού μετατράπηκε σε οργή μετά από την αποκάλυψη της Epic Store αποκλειστικότητας του παιχνιδιού, ενώ τα πράγματα δεν βελτίωσε ούτε η είδηση, πως ο Troy Baker δεν θα συνεχίσει στον ρόλο του Rhys από το Tales from the Borderlands.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει Sekiro: Shadows Die Twice (ή αλλιώς Shadows Die 100000 Times).

IGN GreeceΟ Randy Pitchford απαντά στους Καμικάζι reviewers του BorderlandsTo Borderlands 3 υποστηρίζει Cross-Platform Co-Op σύμφωνα με το store της MicrosoftTo εξώφυλλο του Borderlands 3 είναι τρέλα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα