Διάλειμμα για το κινηματογραφικό Star Wars μετά το Episode IX

"Θα υπάρξουν άλλες ταινίες Star Wars, αλλά θα γίνει ένα μικρό διάλειμμα".

Σύμφωνα με το CEO της Walt Disney Co. , Bob Iger, οι ταινίες "Star Wars" θα κάνουν ένα μικρό διάλειμμα μετά την κυκλοφορία του "Star Wars: Episode IX".

Μιλώντας στο Bloomberg, ο Iger συζήτησε λίγο για τα μελλοντικά πλάνα της Disney

μετά το "Episode IX". Ανέφερε ότι αν και υπάρχουν ταινίες υπό ανάπτυξη αυτήν την στιγμή, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα και για λίγο μετά τον Δεκέμβριο θα γίνει ένα κινηματογραφικό διάλειμμα για το franchise.

"Θα σταματήσουμε για λίγο, και θα ξαναξεκινήσουμε", είπε ο Iger, "επειδή το Skywalker saga φτάνει στο τέλος του με την ένατη ταινία. Θα υπάρξουν άλλες ταινίες Star Wars, αλλά θα γίνει ένα μικρό διάλειμμα".

Μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε λίγο για νέες ταινίες αλλά γνωρίζουμε ήδη μερικές που θα δούμε, όπως το μια σειρά από τον Rian Johnson του "Star Wars: The Last Jedi" και μια σειρά από τους δημιουργούς του "Game of Thrones", David Benioff και D.B. Weiss συν αρκετό υλικό στο Disney+.

Μάλιστα στη live παρουσίαση του Disney+ είδαμε κάποια νέα projects της εταιρείας καθώς και το επίσημο λογότυπο της πρώτης live-action σειράς "Star Wars", "The Mandalorian", που θα είναι διαθέσιμη απευθείας με το που θα ανοίξει το Disney+ στις ΗΠΑ στις 12 Νοεμβρίου (κι αργότερα παγκοσμίως). Περισσότερα για τη σειρά θα μάθουμε το Σαββατοκύριακο στο Star Wars Celebration.

To "Star Wars: Episode IX" θα κυκλοφορήσει στις 24 Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceO Ryan Johnson δεν έχει θέμα με όποια αλλαγή γίνει στην ReyΟ J.J. Abrams μιλά για την επιρροή που έχει το "The Last Jedi" στο "Star Wars: Episode 9"Star Wars: Episode 9 - Τι μας αποκαλύπτει η τελευταία φωτογραφία γυρισμάτων

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα