Στρέλνιεκς: «Θα πάρει χρόνο, αλλά θα επιστρέψω»

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς μίλησε στη media day του Ολυμπιακού για την προσωπική του απόδοση και το ματς με τη Ρεάλ, ενώ ο Ντέιβιντ Μπλακ απάντησε με...φαρμακερή ατάκα για Ντουράντ στα μεταγραφικά σενάρια.

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Τι να πω για τη Ρεάλ; Παίζει πολύ καλά, είναι σε καλό μομέντουμ, δεν έχει ήττα. Είναι ωραίο να παίζεις με μεγάλες ομάδες. Είμαστε επαγγελματίες,
δεν χρειαζόμαστε επιπλέον κίνητρο σε οποιοδήποτε παιχνίδι της Euroleague. Χαιρόμαστε όταν παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες και σπουδαίους παίκτες», είπε ο Λετονός, ενώ για την εμφάνισή του κόντρα στη Μπάγερν σχολίασε:

«Χρειάζομαι ακόμα χρόνο για να επιστρέψω στην ιδανική κατάσταση. Θα πάρει χρόνο, αλλά θα επιστρέψω εκεί. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να δουλέψω παραπάνω στις προπονήσεις. Πάντα βοηθάει όταν έχεις την εμπιστοσύνη του προπονητή. Δεν θεωρώ πως ήμουν ο "X factor". Κάναμε καλή δουλειά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στο Μόναχο. Περίμενα ένα δύσκολο ματς. Κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε την νίκη. Ξέρω πως στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί Έλληνες και είναι πάντα ωραίο να έχεις τον κόσμο σου σε όλη την Ευρώπη».

Όσο για τον Μπλατ, σε ερώτηση που του τέθηκε όσον αφορά το ενδεχόμενο πραγματοποίησης μεταγραφής, τόνισε - όπως και στην κάμερα του Νοvasports και τους Νικήτα Αυγουλή και Σπύρο Δημολίτσα - ότι δεν ψάχνει παίκτη, ενώ έκανε και χιούμορ για...μεταγραφή - βόμβα!

«Οι φήμες και προσδοκίες των ΜΜΕ είναι πολύ μεγαλύτερες από τις δικές μου. Η αγορά πάντα αλλάζει, είναι ενεργό. Κάποιοι προτείνουν παίκτες, και αυτό μπορεί να γίνει ειδήση. Αν ο Κέβιν Ντουράντ αποφασίσει να αφήσει το Γκόλντεν Στέιτ, θα τον αποκτήσουμε! Είμαι απόλυτα ειλικρινής, θα τον πάρουμε εμείς. Επειδή μάλλον αυτό δεν θα γίνει, δεν θα τον πάρουμε. Αυτή είναι η αλήθεια μου», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.
Keywords
Τυχαία Θέματα