Με Αλαφούζο μέχρι ...νεωτέρας!

Ουδείς ανακαλύπτει την ...Αμερική σαν άλλος Χριστόφορος Κολόμβος, όταν αρχίζει και βάζει σε μια σειρά τα γεγονότα στο διοικητικό "μέτωπο" του Παναθηναϊκού και αντιλαμβάνεται ότι η σεζόν θα βγει με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ παραμένει ...άφαντος εδώ και είκοσι ημέρες. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας και οι συνεργάτες του δεν έχουν καμία επικοινωνία με την πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
το τελευταίο διάστημα, τα χρήματα που είχαν δεσμευθεί να καταθέσουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μπήκαν ...μισά (σύμφωνα με όσα λένε άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου ) και από εκεί και πέρα το απόλυτο ...τίποτα!

Ούτε Γκραντ, ούτε προγραμματισμός, ούτε επόμενη ημέρα, ούτε καν το πιο απλό! Ο φάκελος που πρέπει να κατατεθεί στην Επιτροπή Επαγγελματικου Αθλητισμού από τον Ασιάτη broker! Εκτός από μια μικρή προεργασία που είχε γίνει πριν από αρκετές εβδομάδες, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη ούτε σε αυτό το θέμα. Και ο χρόνος τρέχει...

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Πιεμπονγκσαντ και υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι και ρήτρες. Ούτως ή άλλως, ο Ταϊλανδός - ακόμα και αν προχωρούσε σε όλα τα απαραίτητα βήματα - δεν θα αποκτούσε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τους επόμενους μήνες. Ούτε καν το 50%! Υπάρχει το περιθώριο αρκετών εβδομάδων για να καταθέσει τα χρήματα που χρειάζονται στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για να αποκτήσει ένα σημαντικό ποσοστό, ωστόσο όσο κυλούν οι μέρες και ο Πιεμπονγκσαντ παραμένει εκτός ...κάδρου, τόσο παραμένει ...εντός ο Γιάννης Αλαφούζος.

Αυτή τη στιγμή, ο νυν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παραμένει ο μοναδικός χρηματοδότης του συλλόγου. Σε θεωρητικά πάντα επίπεδο. Και όσο συνεχίζεται το ...κρυφτούλι με τον Πιεμπονγκσαντ, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να μην υπάρξει καμία διαφοροποίηση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Τριφυλλιού.

Το οποίο σημαίνει το ίδιο χαμηλό μπάτζετ και η διατήρηση πολιτικής προώθησης νέων παικτών με την παράλληλη υποχρέωση διευθέτησης όλων των "ανοικτών" οικονομικών θεμάτων για την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Μέχρι ...νεωτέρας!
Keywords
Τυχαία Θέματα