Φέντερερ: “Έτσι θα προγραμματίσω το 2019”!

Ο Ρότζερ Φέντερερ, αφού επιβεβαίωσε την παρουσία του στο τουρ για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα, εξήγησε τους παράγοντες που θα παίξουν ρόλο στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει!

Έχοντας κερδίσει κατά τη διάρκεια του 2018 έναν Grand Slam τίτλο και ολοκληρώσει τη σεζόν στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Ρότζερ Φέντερερ έχει αρνηθεί όλα τα σενάρια αποχώρησής του από το άθλημα και συνεχίζει κανονικά για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα!

Έχοντας μπροστά του περίπου δύο εβδομάδες “καθαρών” διακοπών, ο Ροτζ θα περάσει

οικογενειακές στιγμές για αυτό το διάστημα ελπίζοντας να γεμίσει, κατά το δυνατόν, τις μπαταρίες του για να παρουσιαστεί φρέσκος στην 21η(!) σεζόν του στο τουρ!

“Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι διακοπές. Από την άλλη, περιμένω με ανυπομονησία και την έναρξη της προετοιμασίας! Πάντα είναι ένα κομμάτι που με συναρπάζει και δεν με πειράζει η σκληρή δουλειά που απαιτείται! Ακόμα δεν έχω ιδέα τι θα δουλέψουμε με την ομάδα αλλά, βάσει της εμπειρίας που έχουμε, θα το βρούμε” ανέφερε σε αισιόδοξο τόνο ο “Βασιλιάς”!

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ελβετού τενίστα θα γίνει στο Ντουμπάι όπου προπονείται εντατικά στη σκληρή επιφάνεια για περίπου δύο εβδομάδες τον Δεκέμβριο.

“Θα πάρω την απόφαση για τη συμμετοχή μου στο χώμα τις επόμενες μέρες. Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσω στη σεζόν θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την απόφαση αυτή. Ο στόχος είναι να βρούμε ένα πρόγραμμα που θα ταιριάζει σε μένα, στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου” ανέφερε ο Ροτζ.

“Προς το παρόν, όλο το team αυτή τη στιγμή ξεκουράζεται και “γεμίζει” με ιδέες για τη συνέχεια. Λατρεύω να παίρνω αποφάσεις και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά” κατέληξε ο Μαέστρος που θα συμμετάσχει για τρίτη σερί σεζόν στο τουρνουά φιλικών προδιαγραφών Hopman Cup στο Περθ στις αρχές του επόμενου χρόνου όπου ενδέχεται να αντιμετωπίσει και τον Στέφανο Τσιτσιπά καθώς και τη Μαρία Σάκκαρη σε ενδεχόμενο αγώνα διπλού!

Κώστας Αϊτάκης

The post Φέντερερ: “Έτσι θα προγραμματίσω το 2019”! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα