Πρίντεζης: "Να εκμεταλλευτούμε επιτέλους την έδρα μας"! (video)

Για το σημαντικό παιχνίδι με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ, αλλά και τη νίκη ψυχολογίας επί της Μπάγερν στο Μόναχο μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης στα κανάλια Novasports. O υπαρχηγός του Ολυμπιακού ανέλυσε στους Σπύρο Δημολίτσα και Νικήτα Αυγουλή τα δεδομένα του απαιτητικού αγώνα με τους Μαδριλένους και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον παράγοντα - έδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη στα κανάλια Novasports:


Για τη νίκη επί της Μπάγερν στο Μόναχο:

" Ήταν μια νίκη που θέλαμε πολύ και για ψυχολογικούς και για βαθμολογικούς λόγους. Προερχόμασταν από άσχημα αποτελέσματα και αν θέλουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα και να δείχνουμε χαρακτήρα, πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδια, ώστε να προχωρήσουμε παραπέρα".

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης:

" Έχουν τεράστιο βάθος και ποιότητα ως ομάδα. Πέρυσι έλειπε σχεδόν σε όλη τη σεζόν ο Γιουλ και είδαμε τι έκαναν. Ο Αγιόν είναι πολύτιμος για τη Ρεάλ, όμως έχουν δυνατή frontline και διαθέτουν καλούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να αναπληρώσουν όσους απουσιάζουν".

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τη Ρεάλ:

" Πρέπει να εκμεταλλευτούμε επιτέλους την έδρα μας. Να πάρουμε ενέργεια και να βρούμε ρυθμό. Να παίξουμε ως ομάδα με αυτοσυγκέντρωση και στα εντός έδρας παιχνίδια και όχι μόνο στα εκτός. Να πάρουμε τα θετικά που μπορεί να έχει μια μεγάλη ομάδα που παίζει στο σπίτι της. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να σε "τιμωρήσει" αν χάσεις την αυτοσυγκέντρωση σου στο παιχνίδι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Όμως πέρα από την άμυνα, πρέπει να είμαστε καλά και στο επιθετικό κομμάτι με αυτές τις ομάδες".

Για την παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Μόναχο:

" Χαρήκαμε πραγματικά με την παρουσία των οπαδών μας στο Μόναχο. Οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν διαφορετική νοοτροπία, αγαπούν την ομάδα τους και τη χώρα τους και όταν βρίσκονται στο γήπεδο σε μια εκδήλωση ή αγώνα με ελληνικό ενδιαφέρον, είναι πάντα χαρούμενοι και περήφανοι. Χαρήκαμε, γιατί μπορέσαμε να δώσουμε χαρά σε αυτό τον κόσμο με ένα μεγάλο διπλό. Θέλουμε όμως να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και στο παιχνίδι με τη Ρεάλ. Να μας δώσει ενέργεια για να πάρουμε μια νίκη, η οποία θα είναι εξαιρετικά σημαντική αν έρθει τελικά".
Keywords
Τυχαία Θέματα