Στο τουρνουά της Premier league η Κ15 του Ολυμπιακού

Από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου, η ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού θα συμμετάσχει στο International Tournament 2019 το ο οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα της Premier League Youth Operations. Η πρόσκληση αυτή είναι άκρως τιμητική για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό και
δείχνει πως το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ερυθρόλευκης Ακαδημίας λειτουργεί υποδειγματικά και βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις τρεις διεθνείς ομάδες (εκτός Αγγλίας) που προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν, ενώ θυμίζουμε πως στην Αγγλία έκανε μέρος της προετοιμασίας της η Κ19 το καλοκαίρι στο Νότιγχαμ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον ίδιο όμιλο μαζί με τις Τσέλσι, Γουέστ Χαμ και Φούλαμ, ενώ στο τουρνουά συμμετέχουν ακόμα οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκασλ, Ντέρμπι Κάουντι, Ντιναμό Κιέβου και Λειψία μεταξύ άλλων, με τα παιχνίδια να ξεκινούν την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

Ο Νίκος Τοπολιάτης, πήρε μαζί του 18 ποδοσφαιριστές:

Κονσολάκης, Νίνος, Χουρδάκης, Γκλέτσος, Μαυρόπουλος, Σταράκης, Γατόπουλος, Μοίρας, Βλέτσας, Μίνης, Κωστούλας, Ρούτσι, Φίλος, Παπακανέλλος, Διαμαντόπουλος, Χαμοξάρας, Σούλο, Φαϊτατζόγλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα