Στο Μιλάνο για το βήμα πρόκρισης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Μιλάνο την Αρμάνι και θέλει μόνο τη νίκη για να κάνει το σημαντικό βήμα για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα της κανονικής περιόδου της Euroleague (21:45 Novasports2HD).

Παρακολουθείστε από τη Web TV του Novasports.gr στις 20:30 το pre game
της αναμέτρησης, με τα τελευταία νέα των δυο ομάδων, ενώ ακούστε στις 21:45 σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη του αγώνα. Στις 23:45 θα ακολουθήσει το post game της αναμέτρησης των “ερυθρολεύκων” στο Μιλάνο, με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν περιθώρια για απώλειες, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα βρεθούν σε δύσκολη θέση, σχετικά με την παρουσία τους στα εφετινά play off. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Μπούντουτσνοστ. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θα πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμη για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς απέναντί της θα βρει την ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζάνι, η οποία θέλει τη νίκη για να ανέβει στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Οι Ιταλοί θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα, καθώς οι Νέντοβιτς και Τζέρελς τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς τον Γιάνις Στρέλνιεκς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός έχει την προϊστορία με το πλευρό του, καθώς μετράει συνολικά 13 νίκες έναντι έξι της ιταλικής ομάδας, στα ματς που έχουν προηγηθεί. Στην Ιταλία ο Ολυμπιακός μετράει πέντε νίκες σε εννέα συνολικά ματς με την Αρμάνι στο Μιλάνο. Στο ματς του πρώτου γύρου, οι Ιταλοί είχαν επικρατήσει εύκολα στο ΣΕΦ με 99-75. διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία).
Keywords
Τυχαία Θέματα