Στο "Jack Ryan" του Tom Clancy θα βρεθεί ο Michael Kelly

Ως ο νέος συνεργάτης των Jack Ryan και Jim Greer.

Ένας ακόμα συνεργάτης για τους Jack Ryan και Jim Greer θα καταφθάσει στα γραφεία της CIA της σειράς του Amazon, και ο Michael Kelly θα τον ενσαρκώσει.

Τον Kelly είδαμε πρόσφατα στο πλευρό του Προέδρου Frank Underwood ως Υπεύθυνο Προσωπικού του Λευκού Οίκου και δεξί χέρι του προέδρου. Ο ψυχρός και υπολογιστικός του χαρακτήρας τον έφερε τρεις φορές υποψήφιο για βραβείο Emmy, στην κατηγορία

Καλύτερη Β' Αντρική Ερμηνεία σε Δραματική Σειρά.

Η επόμενη συνεργασία του ηθοποιού θα είναι για τη σειρά "Jack Ryan" του Tom Clancy, δίπλα στον πρωταγωνιστή John Krasinsky αυτή τη φορά. Η ανανέωση για τη δεύτερη σεζόν της σειράς έφτασε αρκετά νωρίς, πριν την πρεμιέρα μάλιστα της πρώτης σεζόν, προβλέποντας ευνοϊκές εξελίξεις για τον Jack Ryan, τον γνωστό αναλυτή της CIA.

Ο ρόλος του Kelly θα είναι θετικός, σύμφωνα με το TheWrap. Ως "έξυπνος, σκληραγωγημένος και καριερίστας πράκτορας της CIA" Mike November, ο Kelly θα "δουλεύει μαζί με τον Jack Ryan και τον Jim Green για τη νέα σεζόν".

Τον Kelly θα ακολουθήσει η Abbie Cornish (“Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”) ως Cathy Mueller και ο Wendell Pierce (“The Wire”) ως James Greer. Από το trailer που έκανε την εμφάνιση του νωρίτερα περιμένουμε μια πρώτη σεζόν γεμάτη δράση.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Morten Tyldum, ενώ συν-δημιουργός της σειράς είναι ο Carlton Cuse του "Lost" και όχι μόνο. Η επίσημη σύνοψη της σειράς δίνει αρκετές πληροφορίες για να εντείνει την αγωνία των φαν του ήρωα, που έχει ενσαρκωθεί ήδη από τους Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck και Chris Pine. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου.

Το Amazon θα κάνει το ντεμπούτο του Jack Ryan του Tom Clancy, μια σειρά συμπαραγωγής με την Paramount Television και την Skydance Television, στις 31 Αυγούστου στο Amazon Prime Video. Η σειρά είναι μια επανεφεύρεση με μια πιο μοντέρνα ευαισθησία του απροσδόκητου ήρωα του Tom Clancy. Επικεντρώνεται στον Jack Ryan, έναν ανερχόμενο αναλυτή της CIA, ο οποίος ωθείται στην ανάθεση μιας επικίνδυνης αποστολής για πρώτη φορά. Η σειρά ακολουθεί τον κεντρικό χαρακτήρα, καθώς αποκαλύπτει ένα μοτίβο στην τρομοκρατική επικοινωνία που τον στέλνει στο κέντρο ενός επικίνδυνου κινήματος μιας νέας τρομοκρατικής οργάνωσης, που απειλεί με καταστροφή σε παγκόσμια κλίμακα.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΤο νέο τρέιλερ του "Jack Ryan" υπόσχεται μπόλικη δράση ενόψει πρεμιέραςΑνανέωση πριν την πρεμιέρα για το "Jack Ryan"Amazon Prime Video Super Bowl 52 Trailer: Tom Clancy's Jack Ryan

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα