"Δώστε μας τα κλειδιά της Λεωφόρου"

Η κόντρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον ερασιτέχνη δεν έχει τελειωμό. Την Παρασκευή (3/8) μάλιστα είχαμε και νέο επεισόδιο στο σίριαλ που βρίσκεται σε εξέλιξη, με το ερασιτεχνικό σωματείο να καταγγέλει επίσημα τη σύμβαση και να ζητά από την ΠΑΕ να παραδώσει άμεσα τα κλειδιά του κρητίου και των περιβαλλόντων χώρων. Με εξώδικο που εστάλη καταγγέλεται η αρχική σύμβαση για τη χρήση του γηπέδου "Απόστολος Νικολαϊδης" (από 30/12/13), η οποία προέβλεπε 20ετή μίσθωση του γηπέδου στην ΠΑΕ με ένα συγκεκριμένο
αντίτιμο.

Χαρακτηριστικά στο εξώδικο που εστάλη σημειώνεται:

«Σας δηλώνουμε πως καταγγέλλουμε το ως άνω από 30.12.2013 ιδιωτικό συμφωνητικό μισθώσεως καθώς επίσης την από 12.3.2014 πρόσθετη πράξη ιδιωτικού συμφωνητικού και την από 12.4.2018 τροποποίηση ιδιωτικού συμφωνητικού. Σας καλούμε για τον λόγο αυτόν από της επελεύσεως των έννομων αποτελεσμάτων της καταγγελίας να μας αποδώσατε τη χρήση του γηπέδου του Παναθηναϊκού (Στάδιο Απόστολος Νικολαΐδης) και να μας παραδώσετε τα κλειδιά του κτηρίου και των περιβαλλόντων χώρων. Αλλιώς θα προβούμε σε κάθε ενέργεια προς υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων μας».

Όλα δείχνουν ΟΑΚΑ

Όπως φαίνεται πολύ δύσκολα πλέον θα αλλάξει η κατάσταση και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να μετακομίσει ο Παναθηναϊκός στο Ολυμπιακό στάδιο. Οι δύο πλευρές δεν δείχνουν διάθεση να βρουν σημείο επαφής και αναπόφευκρα ο Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα ακόμα πρόβλημα. Να στερηθούν την ιστορική έδρα της ομάδας, η οποία για πολλούς θα αποτελούσε "όπλο" στην προσπάθεια που θα γίνει τη φετινή σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα